Sari la conținut

BETA 2015 TEST DAYS, 13-14 Septembrie 2014


guiutzu
 Share

Postări Recomandate

Dragi prieteni,

De multi ani incerc sa fac ceva deosebit legat de motociclete si ceea ce reprezinta motocicleta pentru cei mai multi dintre noi: un mod de viata, libertate totala si multe vise frumoase.
Am inceput cu visele, mai tarziu am descoperit libertatea si, dupa mai mult de 30 ani de competitii, sacrificii si accidentari, am ajuns sa inteleg modul de viata despre care va spuneam.
Am facut de toate: am vazut lumea din saua motocicletei si am fost ovationat in zilele bune, am asteptat rabdator sa revin pe motocicleta dupa zile mai rele, am fost imaginea unor firme cunoscute promovandu-le produsele, in schimb mi-am neglijat viata personala.
Acum incerc ceva nou si va cer sprijinul.
Beta, o marca de motociclete mai putin cunoscuta la noi, a hotarat sa intre pe piata din Romania si se pare ca o va face foarte serios. Motoarele sunt performante, toate modelele sunt foarte frumoase si, tot ce am testat pana acum m-a incantat.
Vreau sa ofer pasionatilor de enduro si motocros sa cunoasca aceste bijuterii si sa se convinga ca nu m-am inselat sustinand aceasta firma.
Pentru asta am organizat un sfarsit de saptamana de teste, pe 13 si 14 septembrie, la Valea Sadului pensiunea Nora, langa Sibiu, unde va astept cu 6 motociclete, diferite modele ale producatorului Beta, puse la dispozitia celor care vor sa vada ce pot motoarele.
Va invit pe toti cei care imi sunteti prieteni, pe cei care va doriti o experienta inedita, pe cei care inca nu s-au hotarat ce motor sa-si ia si sper sa va bucurati impreuna cu mine de acest eveniment important pentru mine.

Cei care sunt interesati sunt rugati sa programeze prin e-mail la beta.romania@gmail.com altfel contacta telefonic 076 225 4410 (Florian Pop)

10632674_1451681151774681_60126877472001

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa ar fi fost mai bine , acum trebuie iarasi sa alegem (ca si toate week-endurile urmatoare !) dupa ce doua luni nu a mai fost aproape niciun eveniment enduro in zona sud-centru :)

Editat de Bogdan Secelean
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai linisit Bogdane,astazi am anuntat oficial anularea evenimentului nostru asa ca nu mai este nevoie sa te consumi asa tare cu alegerile(cel putin in week 26-28)

In ceea ce priveste lipsa evenimentelor in perioada asta,toti pilotii si organizatorii au avur concedii si nimeni nu se bucura daca are 10 piloti la start..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...