Jump to content

BETA 2015 TEST DAYS, 13-14 Septembrie 2014


Recommended Posts

Dragi prieteni,

De multi ani incerc sa fac ceva deosebit legat de motociclete si ceea ce reprezinta motocicleta pentru cei mai multi dintre noi: un mod de viata, libertate totala si multe vise frumoase.
Am inceput cu visele, mai tarziu am descoperit libertatea si, dupa mai mult de 30 ani de competitii, sacrificii si accidentari, am ajuns sa inteleg modul de viata despre care va spuneam.
Am facut de toate: am vazut lumea din saua motocicletei si am fost ovationat in zilele bune, am asteptat rabdator sa revin pe motocicleta dupa zile mai rele, am fost imaginea unor firme cunoscute promovandu-le produsele, in schimb mi-am neglijat viata personala.
Acum incerc ceva nou si va cer sprijinul.
Beta, o marca de motociclete mai putin cunoscuta la noi, a hotarat sa intre pe piata din Romania si se pare ca o va face foarte serios. Motoarele sunt performante, toate modelele sunt foarte frumoase si, tot ce am testat pana acum m-a incantat.
Vreau sa ofer pasionatilor de enduro si motocros sa cunoasca aceste bijuterii si sa se convinga ca nu m-am inselat sustinand aceasta firma.
Pentru asta am organizat un sfarsit de saptamana de teste, pe 13 si 14 septembrie, la Valea Sadului pensiunea Nora, langa Sibiu, unde va astept cu 6 motociclete, diferite modele ale producatorului Beta, puse la dispozitia celor care vor sa vada ce pot motoarele.
Va invit pe toti cei care imi sunteti prieteni, pe cei care va doriti o experienta inedita, pe cei care inca nu s-au hotarat ce motor sa-si ia si sper sa va bucurati impreuna cu mine de acest eveniment important pentru mine.

Cei care sunt interesati sunt rugati sa programeze prin e-mail la beta.romania@gmail.com altfel contacta telefonic 076 225 4410 (Florian Pop)

10632674_1451681151774681_60126877472001

Link to post
Share on other sites

Probabil că nu sunt singurul care vrea să ştie asta : ce motorizări vor fi disponibile spre testare ? Sunt interesat de zona 300-500cc 4T de exemplu.

Link to post
Share on other sites

asa ar fi fost mai bine , acum trebuie iarasi sa alegem (ca si toate week-endurile urmatoare !) dupa ce doua luni nu a mai fost aproape niciun eveniment enduro in zona sud-centru :)

Edited by Bogdan Secelean
Link to post
Share on other sites

Stai linisit Bogdane,astazi am anuntat oficial anularea evenimentului nostru asa ca nu mai este nevoie sa te consumi asa tare cu alegerile(cel putin in week 26-28)

In ceea ce priveste lipsa evenimentelor in perioada asta,toti pilotii si organizatorii au avur concedii si nimeni nu se bucura daca are 10 piloti la start..

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...