Sari la conținut

Andry

Super Membru
  • Număr conținut

    1.901
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andry

  1. E grea de tot exprimarea ta. Ori ai facut RCA online de multi ani, ori la birou pana acum ? Care e diferenta dintre online (ce o fi insemnand asta pentru tine) si aplicatie ? Aplicatia e ceva fenomen aparte, sau doar o interfata a unui proces online ? 1.4 benzina 2007, B8, 33 ani, carnet 10+ ani, Brasov: 603 lei Grawe 898 lei Hellas Vreo 4 oferte intre 900-1000 lei. Moto XRV750 300 lei Grawe (acum 3 saptamani era 246lei) 305 lei Groupama (acum 3 saptamani era 239 lei) La remorca 750kg e in continuare sub 50lei/an, ma plimb doar cu asta.
  2. Eu folosesc Rev'it Airwave, geaca si pantalon. Dar sunt prima varianta, de acum 10 ani, nu stiu cele mai noi cum se prezinta. (Stiu doar ca pantalonii i-au cam stricat, inainte erau un fel de suprapantalon cu fermoar pe 3/4 din lungime, acum au fermoar doar 1/4).
  3. Sunt ok, merg bine, se gasesc sub multe forme si culori. La 700 lei gasesti pe Olx varianta all-in-one, cu carcasa si toate cele instalate frumos in ea.
  4. https://www.emag.ro/starter-auto-multifunctional-70-mai-max-dc-12v-18000-mah-midrive-ps06/pd/DB85H2MBM/ Am asa ceva, folosit cel mai des la 1.4 benzina, o porneste fara a avea bateria masinii instalata. La 2.1 diesel Mercedes nu reuseste sa invarta suficient de repede pentru a porni, daca conectez doar jumpstarter fara bateria masinii. Am doua bucati, luate acum 2 ani cu 370 lei bucata. Sunt ok, zic. Stau incarcate cu lunile in portbagajul masinii, se descarca greu spre deloc. Trebuie apasat butonul de Boost la fiecare 30 secunde daca vrei sa transferi energie in bateria masinii, dupa 30s se deconecteaza sistemul. -> Le-am luat pentru a inlocui un NOCO GB40, care era mai slab si deabia misca motorul la diesel.
  5. Eu folosesc o copie X-Grip, din aceea cu incarcator inclus la sub 50 lei. De trei ani ma plimb cu ea preponderent pe macadam, am dat motocicleta peste cap, am prins zeci de ploi, praf si nu am probleme cu telefonul. Si nu e naveta, S10e. Iar motocicleta e veche, V2, nu mai are nici bucsile de cauciuc la suportii ghidonului, vibreaza intr-o veselie.
  6. N-am vrut să plătesc pentru calitate şi, după multe review-uri vizionate pe YouTube, am ales Akaso V50 Elite. Nu sunt mulţumit, nu am fost deloc. Ori cei ce fac review-uri fac o procesare a imaginii, ori sunt eu greu de mulţumit. Dar calitatea e foarte proastă - culori nerealiste (foarte "arse"), stabilizare zero (în special la foto - timelapse în mişcare), imaginea se mişcă haotic, iar audio este zero odată ce camera e în carcasă.
  7. Probabil pornire din Polovragi. Daca urci din Vaideeni in Creasta Capatanii nu ai cum traversa pana la Curmatura Oltetului, nici cu bicicleta.
  8. https://www.emag.ro/suport-de-telefon-gub-by-oz-pentru-bicicleta-motocicleta-scuter-trotineta-aluminiu-negru-d7cb6rbbm/pd/D79Q62MBM/?X-Search-Id=44d362e2835c4bdb1e03&X-Product-Id=64200718&X-Search-Page=1&X-Search-Position=6&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Pe acesta il folosesc ca backup (al doilea telefon de ex), iar la moto de 250cc, daca merg pe asfalt la turatii mari, se desfileteaza singur surubul si pierd telefonul. https://www.emag.ro/suport-telefon-moto-atv-auto-priza-usb-de-2-1-a-include-2-tipuri-de-prindere-cd-3072/pd/DZNY5FMBM/?X-Search-Id=44d362e2835c4bdb1e03&X-Product-Id=89323969&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Asa ceva folosesc cel mai des, sta bine telefonul. A cazut de 2 ori, odata cand s-a dat motocicleta peste cap si a doua oara cand o creanga destul de groasa a lovit telefonul. (mai bine sa cada telefonul decat sa mi-l sparga)
  9. Folosesc Gaerne SG10 si sosete SealSkinz (foarte groase) de cele mai multe ori, inca nu am avut probleme nici la temperaturi de 30 grade. Adica am mai multe probleme daca nu-mi dau jos casca daca e sa trag mai mult de motor, decat supra-incalzire la picioare pe intreg parcursul zilei.
  10. Roby din TM din câte ştiu (pentru că am avut de-a face cu el şi nu recomand), cumpără carene de la Rădăuţi şi le vinde la preţ dublu, în special pe eBay şi alte pieţe internaţionale.
  11. Mă bucur s-aud că ai rezolvat-o repede! Drumuri bune şi tie, să duci motorul "nou" peste kilometrajul celui vechi
  12. Salut Galen, Dacă îţi este de folos, pot verifica dacă este pe stoc această valvă, o comand la mine (am transport gratuit) şi o trimit în RO. Sursa este de încredere, mi-am cumpărat diverse piese mici, OE Honda. https://nutjob.ie/genuine-honda-africa-twin-750-1991-exhaust-valve-part-11-14721mr1000-481445/
  13. Ai rezolvat-o ? Eu îmi făcusem spatele tubeless în 2012, am pus un pic de vaselină pe fiecare niplu că să le pot ajusta după ce termin "conversia" , după care am folosit un silicon la tub, ceva de calitate. Nu-mi aduc aminte exact ce, dar a fost ~30 lei tubul, nu din cele la 10 lei. După vreo 3 zile cât am lăsat siliconul să se usuce, am pus powertape peste silicon, montat anvelopa (TKC80) si nu am avut probleme până nu am îndoit buza jantei. După aceea, câteodată în derapaje pe acceleraţie se mişca anvelopa suficient încât pierdea toată presiunea. Asta s-a întâmplat la a doua anvelopă totuşi, am mers mult cu presiune de 0.6bar pe spate până să îndoi janta. O presiune atât de scăzută se poate menţine şi cu E09 Dakar, dar dacă te dai mult prin pietre, nu recomand.
  14. Taxele cresc progresiv odată cu salariu, pentru salariu de £50k platesti 24.9% taxe si rămâi cu £37,537. Si eu sunt de aproximativ 3 ani in UK, contractor. O să fie distracţie cu IR35, foarte probabil voi alege un job permanent pentru că, chiar dacă ar fi mai prost plătit decât Inside IR35, nu mă expun la riscul de a fi investigat de HMRC şi de a fi pus să plătesc retroactiv taxe. Sincer, eu nu prea văd unde merge toţi banii, de exemplu sistemul de sănătate este o glumă proastă, dar proastă rău. Din păcate am avut în familie foarte multe vizite la GP şi spital, de cele mai multe ori dezamăgiţi de timpii de aşteptare, abordarea problemelor medicale şi, în special, de competenţa şi cunoştinţelor unor cadre medicale, cu precădere "medici". După ce ne-am mutat în UK, chiar vroiam să rămânem aici cât de mult om putea (întoarcerea în RO e în continuare exclusă, îmi e dor doar de natura din RO). Dar acum, cu mizeria ce o fac din Brexit, schimbările în IR35 şi nemulţumirile ce le aveam despre alte servicii, am început să ne informăm despre alte destinaţii, probabil într-un an de acum ne vom lua tălpăşiţa. Nu mai pot recomanda UK ca destinaţie pentru cineva care vrea să plece din RO.
  15. Ulei 2.4L fara filtru; 2.6L cu filtru. Filtru Hiflo HF303, Champion F301, Mann MW64. Eu prefer un filtru mai subtire, gen 10W40, ca sa ai ungere cat mai buna cand pornesti motorul, atunci ai parte de uzura mare, pentru ca piesele nu sunt complet acoperite de ulei. Folosesc cel mai ieftin ulei pe care-l gasesc, in general e Repsol si semi-sintetic. Sa fie pentru motociclete cu ambreaj umed. Am folosit uleiuri vascoase 20W50 si am facut mai mult rau.
  16. Wind deflector ieftin, nu merita sa pierzi vremea confectionand unul : https://www.ebay.co.uk/itm/Universal-Motorcycle-Wind-Screen-Deflector-Motorbike-Windshield-Windscreen-UK/253791962310/ Protectie pentru faruri - cumpara plexiglass din magazinele de bricolaj, gasesti bucati mici cat o foaie A4, il decupezi, il gauresti cu grija si ii prinzi cu doua suruburi de carene. Uite aici un model: https://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-AFRICA-TWIN-XRV-750-CLEAR-HEADLIGHT-PROTECTORS/281154860079/ HeavyDuties faceau crashbar cu protectie pentru faruri, dar nu se mai gasesc.
  17. Nu prea cred ca s-ar auzi atat de tare, dat fiind consumul mic, dar puteti verifica switchul electric pentru stopul de frana? Deconectati unul din firele intrerupatorului si verificati daca se mai aude zgomotul.
  18. Nici eu nu sunt de acord ca presiunile din manual se aplica pentru orice anvelopa LE: Si mai ales sa spui ca mergi cu 2bar in offroad pentru ca asa recomanda manualul, nu e deloc treaba buna. Cu pasager, motocicleta de 230kg si K60 Scout, merg cu maxim 1,5bar fata si 1bar spatele. Maxim!
  19. Am facut si eu operatiunea odata, am taiat garnitura de plastic ce tine geamul de rama. Probabil ar iesi mai frumos daca o coci un pic. La final tot la silicon am ajuns, nu arata tocmai bine.
  20. Lanțul se va întinde când pui greutate, așadar mai bine un pic mai larg în loc de prea tensionat.
  21. Nu știți voi să vă dați. Defapt voi dați tot timpul..vina pe câte o piesă din recuzită.
  22. L-am schimbat pentru că urma ITP, nu pentru că era tăiat. Tăiat era din 2013, de când avea 3-4 mii km.
  23. L-am schimbat la 30k și mai mergeam cu el două sezoane fără grețuri. (am făcut ITP și l-am schimbat, pentru că avea două tăieturi în pereții laterali, de câte 2cm fiecare )
  24. Când mai dați de asemenea bizoni sunați la Poliție și reclamații. Am în telefon salvat nr Poliției Rutiere din orașul meu, sun destul de des să le indic un zmeu. Ei comunică echipajelor din teren și trag speranța că se rezolvă ceva, cândva. Dacă postăm doar pe forum, nu ajută.
×
×
  • Creează nouă...