libelula Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) intr-o duminica am plecat din 2 Mai si m-am dus spre Navodari.. fara harta, doar cu ceva explicatii... mi-am promis ca revin.. am fost fascinat de cele vazute in doua tri ore de plimbare.... Editat Decembrie 6, 2006 de libelula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 mda, ai fost la corbu.un fel de fosta "vama veche".este un taram "virgin". e super pe acolo.poti sa mergi si spre histria, sau tulcea.zona este f frumoasa. sunt o multime de locuri in dobrogea care nu se stiu bine de cei din tara.gasesti ba o padure, ba un munte, mici, pizza, d-astia... intra la comunitati, si anume la ct, sa vezi poze de prun dobrogea de la drumetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Daaaa.... Bravo! Din ce in ce mai multi Dobrogeni cu motoare descopera frumusetile Dobrogei... Succes in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate