Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Arata foarte bine... Ploua de rupe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Arata foarte bine... Ploua de rupe. Aoleooo unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 In Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 Unde naiba ploua mai? » Post actualizat in 07 Sep 2014 06:01 Aici(Vitan) nu ploua. Hai sa.ne vedem la benzinarie si vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 (editat) Am vb adineaori cu un amic cu care trebuia sa ies, zicea ca ploua. Altul mi-a zis ca nu iese ca e cerul acoperit. » Post actualizat in 07 Sep 2014 06:04... unul dintre ei mi-a zis ca te stie » Post actualizat in 07 Sep 2014 06:05Oricum, aici e soare. Daca vreti sa iesiti, haideti pe Valea Doftanei. Va duc eu pe un traseu frumos. Editat Septembrie 7, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 Hai mai bine tu incoace, ca nu ploua. Deci, everybody, la Petrom la iesire spre Jilava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Wknd-ul trecut am fost pe Ruse Silistra Balcic si retur. Acum vreau altceva, o pastrama, o cascavea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Buc-brasov....intors pe Cheia....la 11:00 dn1 intersectie cu drumu' ala de da in Corbeanca Se merge tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Ploiesti-Plopeni-Alunis-Brebu-Campina-Sotriile-Valea Doftanei, sau: Ploiesti-Cocarastii Mislii-Valcanesti-Telega-Campina-Plaiul Campinei-Sotriile-Valea Doftanei, mers de croaziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 Vreme foarte bun astazi, nici un strop de ploaie. Cand am venit, a fost soare tot timpul. Companie placuta...de repetat. » Post actualizat in 07 Sep 2014 18:20Vreme foarte BUNA, evident... nu stiu de ce nu pot edita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate