Jump to content

SuzukiRf600R

Super Membru
 • Content Count

  906
 • Joined

 • Last visited

About SuzukiRf600R

 • Rank
  Big Bang Theory

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valea Loarei
 • Carnet moto din
  1869
 • Motocicleta
  Brand New
 • Numar Moto
  curat si frumos
 • Club
  Fitosilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  SuzukiRF600R, Yamaha MT09, Yamaha Nikken
 • Interests
  Cele mai arogante

Recent Profile Visitors

1,328 profile views
 1. E OK @Gixu. nu oblig pe nimeni sa cumpere:) nici ca bag mana in buzunarul cuiva. Cand se va da, se va da. Cu ce pret se va da, ala ramane de vazut. Clar e o negociere. Vor fi 6k, poate 5k, poate 4k...noi sa fim sanatosi. Pe vremea asta nu e de cumparat motoare, tineti de bani ca sunt altele mai importante. Si Isus a fost rastignit si inviat, si uite cata lume se inchina la El:) rezervorul meu a fost rastignit si el, si a inviat si el doamne ajuta!
 2. Pune poze dupa ce le pui te rog sa vedem cum arata si cat de bine protejeaza. Cat ai dat pe ele si de unde le’ai luat? In cat timp au venit?!
 3. Postez de plictiseala..topicul pare fun. Eu iti zic sa iesi, sa-ti rezolvi treaba. Cand sa ajungi in fata blocului, sa-ti iei amenda 5mii lei. Intre timp, sa fi luat si virusul. Apoi, sa ajungi la familia ta, sa va bucurati ca sunteti impreuna. Dupa 14 zile, sa ti se imbolnaveasca toti membrii, tu nu. dupa alte 2 saptamani, sa moara toti. Tu nu. Dupa aia sa fii singur la inmormantare, ca nu ai voie mai multi de 8 parca. Apoi sa te bucur de masina pe care ti-ai reparat-o. V-am zis eu ca e fun topicul :))))))
 4. @TNG intreb pentru un prieten (adica ptr mine) o chestie: - modul A imi place. E agresiv, livreaza bine puterea. Poate fi si mai agresiv? Ce i’ai putea face?! - modul standard e ok. Parca nu as schimba ceva la el, dar cu toate astea sunt sigur ca ai putea sa ii faci ceva - modul B de ploaie sau cel domol e domol. La fel, nu as modifica nimic. Motorul merge perfect, nu simt niciun lag, nicio chichita negativa. Dar tot zici ca e un motor exceptional (mt09) si as vrea sa ne impartasesti din experienta ta cum s’ar schimba comportamentul. Dar la modul practic, cu exemple. Te rugam merci!
 5. Cand zici ca ti-au pus, adica scrie undeva? Nu, nu ma refer la ce prespune pierderea garantiei. Ci daca scrie clar ca ai voie sa umbli la ea dar nu in interiorul motorului? Eu in afara de contractul de vanzare cumparare (si un antecontract inainte), nu am mai facut alt act. Certificatul de garantie e standard, deci nu cred ca-l poti negocia. si ia aminte ce am zis mai sus cu exemplul meu (pur teoretic) dar in care cred. Iar legat de evacuare, ar putea fi urmatorul scenariu: - ati schimbat-o? pai de aia nu mai merge motorul in parametrii optimi si de aia s-a stricat nush ce la el, pentru ca acum sunt alte valori deci da...ati pierdut garantia si nu va putem face motorul (nu motocicleta) pe gratis. Platiti xmii eur. Sau sa ma iau de punctul doi. Daca schimb semnalizarile cu ceva mai fain/bun, inseamna ca intervin asupra electricii? Poate voi fi nevoit sa tai capatul semnalului doar ca sa ma leg la mufe cu noua semnalizare. Oare ce zici? Nu se vor lega de maruntisuri? Realistic vorbind, tu chiar crezi ca dealerii sunt altceva decat samsari legali si fara scrupule? Totul e un profit, daca sunt inimosi sunt la ceva super inofensiv si din care nu ies in pierdere, nu la hard stuff unde trebuie sa demonstrezi ca chiar nu ai afectat parametrii motorului. Pentru cel ce a pus intrebarea: daca vrei sa fii 100% sigur ca nu pierzi nimic, mai ai rabdare!
 6. Si uite asa suntem sclavii lor...pentru ca daca eu imi cumpar cu factura OEM piesele pentru o revizie (ulei si filtru, nu altceva) dar o fac in fata blocului, pierd garantia p..ulii (care daca ar exista un cost separat optional pentru ea as refuza sa-l platesc ) pentru ca nu m-am dus intr-un centru autorizat. Dar pana una alta, maine sunt 22 de grade si luni si marti cica 3-4 cu ninsoare. Respira planeta acum!
 7. Nu las la pret, dar de la 6700 cat pleaca negocierea o duc la 6666,66 eur. Oferta “covid” sa ne auzim sanatosi!! Mai radem si noi desi urmeaza plansul... Si ceva poze noi...pare nou
 8. Eu zic ca iau, inca e in top, are tehnologie pe ea...nu e bai! Roata sa se invarta:)
 9. Postez si eu asta aici, sa nu creada lumea ca sunt disperat sa’l vand pentru ca motorul ar avea ceva sau mai stiu eu dubiosenii:)
 10. mi-a placut asta, dar iti dau report :)))) glumesc!
 11. cum face fabrica, nu face nimeni. ce sa-ti raspund aici? probabil ca nu e, sau daca e, nu e la fel ca in fabrica. asta e clar...daca voiam unul nou, probabil cotizam 600 EUR nu stiu inca, se mai lucreaza!
×
×
 • Create New...