Jump to content

SuzukiRf600R

Super Membru
 • Content Count

  807
 • Joined

 • Last visited

About SuzukiRf600R

 • Rank
  Big Bang Theory

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valea Loarei
 • Carnet moto din
  1869
 • Motocicleta
  Brand New
 • Numar Moto
  curat si frumos
 • Club
  Fitosilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  SuzukiRF600R, Yamaha MT09, Yamaha Nikken
 • Interests
  Cele mai arogante

Recent Profile Visitors

1,052 profile views
 1. Whatsapp nu ai, mesaje nu poti primi Pentru modelul de MT09 2017 de la Yamaha ai tot ce iti trebuie? lungimi, unghiuri, abateri, cotez, diagrame, grafice..?
 2. https://www.amoma.com/?utm_medium=301&utm_source=amoma.ro&utm_campaign=domain_redirect In cazul in care aveti rezervari, nu va mai bazati pe ele. Cereti chargeback la banca emitenta a cardului!
 3. update: 6k eur si cica cazare la Untold la anul. Cand am intrebat cum facem cu cazarea...."vedem noi" am primit replica Doamne ajuta, adunam km zilnic nu e bai!
 4. ti-am dat report la topic daca nu a facut-o initiatorul. dai un comment care e doar bagare in seama. @Ciprian-Yamaha masina mi se pare foarte ingrijita, arata bine, dotari as putea zice ca multe...sper sa o dai la un pret bun pentru ambele tabere!
 5. nu m-ai inteles. ma trimiti la bikeparts unde acolo fiecare piesa deja are trecut un adaos de tva, salarii, lumina, transport, etc. Nu are cum sa coste o motocicleta pe bucati mai mult decat una cumparata "intreaga" daca intelegi ce vreau eu sa zic. Pe bucati = pe bucati pe linia de productie, nu la dealeari sau alti baietasi. Dovada ca cineva zicea mai sus ca ar fi fost un raport de 8000 la 14mii si ceva..
 6. Domnilor, "Daca il vei mai avea si luna viitoare, iti voi da mesaj!" asta am zis. Nu vreau sa ma simt vinovat ca nu-l dai, pentru ca cu siguranta nu te referi la mine cand zici ca pana pe 23 e rezervat Asadar Hadriane, go dupa 23 luna asta. Eu imi tunez Peugeotul luna asta :)))
 7. Chiar ma gandeam ieri la o chestie si are legatura cu subiectul de mai sus. Daca e sa dezmembram/dezbracam o motocicleta noua in fiecare piesa posibila, si sa-i aflam costul...care ar fi acesta real? Asa ne putem da seama cat costa cu adevarat motocicleta mecanica fara TVA si fara marketing si fara shipping si fara salarii si fara altele. Asadar, de pe net citire: - SUPER SPORT GSX-R GSX-R 1000 RA (L9) pret lista 19,861 cu TVA. Cat costa cu adevarat, asa cum am zis mai sus, dezbracand piulita, surubul, garnitura, motorul etc...Nu stiu sa estimez.
 8. Nu inteleg un lucru: de nou, costa aproape 2mii lei. Tu ai zis ca l’ai purtat de 2 sau de 3 ori. Asa de mult i’a scazut valoarea?! Inteleg ca pretul e 1000ron doar daca are 6-7 luni vechime si l’ai purtat de 2-3 ori insa pot intelege din anuntul tau ca l’ai luat recent si nu’ti place...mi se pare ca ceri prea putin In orice caz, sunt interesat insa luna asta am bookuit un buget ptr altceva. Daca il vei mai avea si luna viitoare, iti voi da mesaj! Spor!
 9. ca tot e luni si nici iarba nu creste, sa facem un update!
 10. ca tot e luni si nici iarba nu creste, sa facem un update!
 11. m-am chinuit putin sa le vad dar da, se vad. du-te cu ea la service, nu stiu ce sa iti zic. e in garantie, sa isi bata capul ei. Pana la urma urmei poate chiar e un defect, si sa ti-l schimbe. Poate fi trecut la viciu de fabricatie. Se mai intampla. I-ai dat pana a luat tot bordul? poate de asta :)))))
×
×
 • Create New...