Jump to content

SuzukiRf600R

Super Membru
 • Content Count

  1,029
 • Joined

 • Last visited

About SuzukiRf600R

 • Rank
  Big Bang Theory

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valea Loarei
 • Carnet moto din
  1869
 • Motocicleta
  Brand New
 • Numar Moto
  curat si frumos
 • Club
  Fitosilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  SuzukiRF600R, Yamaha MT09, Yamaha Nikken
 • Interests
  Cele mai arogante

Recent Profile Visitors

1,735 profile views
 1. Dadeam cu jetul cu apa direct in contact, in bord, in electrice de dracul le lua. Instalatia electrica rezista la multe daca nu ai improvizatii facute. Eu vb de un motor nou, luat de nou, fara improvizatii. Mereu a pornit, fara probleme, fara erori. Spuma si apa la greu...Dar cum sunt multe cazane, normal ca intra diavolul in ele.
 2. Sunteti bikeri adevarati sau doar cand e frumos afara? Ploua, ninge, frig, cald, carantina, covid, boala....roata se invarte! Aoleoooo printeselor Eu as iesi dar mai am doar 1 cal putere...
 3. Nu te scuz pentru ca gandim la fel:) de cate ori nu ti’ai luat accesorii noi de calitate doar ptr ca stii ca merita pretul?! Si ai pus lucruri bune pe motor. Numai cand ma gandesc la cauciucuri ca costa 1300-1400 ron. De ce nu luam shuri si cu 500 am rezolvat:) deci lucrurile bune ca si mofturile costa. Depinde de pragul definitiei fiecaruia pentru “scump” Multumesc! Avem loc cu totii sub cerul asta:)
 4. Chiar asa. Vbim de pretul unui moft. Iar pretul moftului nu e mare. Nu daca e 4-500 eur. Dar vbesc din perspectiva proprie. Daca am inteles bine din video, casca de nazi a unuia a costat 1200 eur sa o vopseasca? Atunci...e alta liga si da, a naibii de scump!
 5. Nu mi se pare scump sa dai 400-500 eur pe o casca sa o “luminezi”. Banii se gasesc mereu. Problema e de profesionalismul si calitatea lucrarii plus gigelul care teoretic trebuie sa stie paiting serios plus ceva cunostinte solide altele decat albastru+galben=verde
 6. @Bigfoot desi am pus diagnoza pe ea, nu m’am Uitat la setarea asta. Stupid me. Geamurile se inchid singure din cheia masinii.
 7. Naspa ca au renuntat la bascula banana si la farul bondar. In rest, vad numai plusuri. Pretul va fi un plus sau un minus?:) E de urmarit...stiam eu de ce am vandut MTul:))) Si mai vad inca 1 minus...suportul de numar care mi se parea foarte smecher!!!
 8. E clar...ne luam luminite atunci!
 9. Cine stie...stie:)) am fost la niste baieti cu auditie...cica fara 2mii ron cu tot cu manopera, fara avioane, nu scap. Hmm mai pun doua mii si’mi iau bmw
 10. Nu’mi laud masina dar: - incalzire in scaune fata - geamuri electrice fata - oglinzi incalzite - navigatie - cotiera fata - camera spate - volan imbracat in piele de cateva luni plus schimbatorul de viteze - pilot automat mai nou - jante sablate si vopsite la SRZ - geamuri fumurii spate si luneta - clima doua zone - torpedou refrigerat - programata ptr o auditie mai buna sapt viitoare... Ce sa mai?! Mai zi tu ceva....:)
 11. Haiteri mari Unde ati pomenit masina de curse, rosie (!!!), tunata cu pilot automat, cutie de viteze automata din manuala...sa aiba plinul facut? Hellou!!! Consuma masina, nu mai ies timpii...
 12. Aoleoo in ce secol ma crezi?! Are deja!!!
 13. Activat. Merge parfum! se poate inchide
 14. Hai sa reluam topicul ca fusai plecat!
×
×
 • Create New...