bhairava Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 aiurea, nu ma lasa sa pun pozele. probabil sint prea mari. le-am pus pe www.golannet.ro/tobe/ @moderatori: scoateti dracu limita, sugerez eu, sau puneti-o macar la un mega, asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Mai 8, 2004 Share Postat Mai 8, 2004 bhairava, eventual o sa le incarcam de pe PRO-BIKE cu 576 bytes/sec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 10, 2004 Admin Share Postat Mai 10, 2004 aiurea, nu ma lasa sa pun pozele.probabil sint prea mari. le-am pus pe www.golannet.ro/tobe/ @moderatori: scoateti dracu limita, sugerez eu, sau puneti-o macar la un mega, asa... n-ai paint pe linux ?! baga un resize... administratorii pot schimba limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Mai 10, 2004 Autor Share Postat Mai 10, 2004 pot sa bag un resaiz da n-o sa se mai inteleaga scrisu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate