Andrei/KLX Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 "Drumul" incepe langa raul Mislea, care era secat, pe islaz, tinand padurea in stanga, spre SUD, se traverseaza DJ215, se lasa pe partea dreapta o balta mica ce nu merita atentie, se merge apoi pe langa paraul Dambu spre VEST, se trece Dambu prin apa schimband directia de mers spre SUD, se urca dealul si se ajunge in Baicoi. Locurile mi se par deosebit de frumoase. Se poate ajunge cu moto cel putin adventure, ATV si 4x4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Mia merge KLX-ul? Ai avut ceva probleme? Intreb asta deoarece iti urmaresc frecvent iersirile, si vad ca numai pe "coclauri" il bagi. Nu s-a rupt nimic la el pana acuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Septembrie 13, 2014 Autor Share Postat Septembrie 13, 2014 Mai mere, singurul lucru care s-a rupt a fost aparatoarea de lant care s-a rupt cu tot cu una din cele doua urechi de prindere ce erau sudate pe bascula, asta cand imi faceam poteca prin lastaris, nu am mai pus-o la loc. Acum are 9200Km. Singurele lucruri schimbate au fost doar consumabilele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate