slabutzu Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 La ultima iesire cu motorul mi-au inghetat mainile de nu mai stiam de mine. Asa ca ma gandeam sa-mi pun manere incalzite. Problema este dc face fata alternatorul. Va rog, dati-mi si mie un raspuns . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 da, face! numai ca noaptea sa nu-l lasi la relanti si nu glumesc! chiar si fara manere nu prea trebuie sa-l lasi la relanti cu farul aprins (nu vorbesc de pozitie aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 da, face! numai ca noaptea sa nu-l lasi la relanti si nu glumesc! chiar si fara manere nu prea trebuie sa-l lasi la relanti cu farul aprins (nu vorbesc de pozitie aici) Multumesc de raspuns. La primii bani dau comanda de manere Treaba cu relantiul o stiam si cand stau mai mult la semafor, o accelerez. Mi-am format un instinct . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 trebuie puse niste protectii, se poate face daaca le utilizezi cu grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 trebuie puse niste protectii, se poate face daaca le utilizezi cu grija Adica??? Ce fel de protectii? De utilizat o sa le utilizez cu grija, decat sa-mi inghete mainile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Adica??? Ce fel de protectii? De utilizat o sa le utilizez cu grija, decat sa-mi inghete mainile de unde iei manerele?m-ar tenta si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 de unde iei manerele?m-ar tenta si pe mine De pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Adica??? Ce fel de protectii? De utilizat o sa le utilizez cu grija, decat sa-mi inghete mainile bec de far de 40/45 si o smecherie care sa le decupleze automat cand esti la ture mici si nu incarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 bec de far de 40/45 si o smecherie care sa le decupleze automat cand esti la ture mici si nu incarca Se pare ca te pricepi la instalatii electrice . Acum stiu la cine sa vin sa-mi faca protectia . Dau si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate