cip_0425 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Vreua sa îmi schimb cauciucul pe spate cu unul puțin mai lat. Este instabil si derapează in curba, linie tramvai, etc. Dimensiunile sunt 2,75/17. Bascula ar mai permite pana la 2 inch lățime. Îmi puteți spune care ar fi dimensiunea care ar intra pe janta? Nu as vrea sa o schimb. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 2.75. cauciucul mai lat pe acceasi janta va fi mai prost. daca tot vrei sa schimbi guma ia-ti aceeasi dimensiune dar noua si ceva firma rasarita, nu te zgarci la bani! un cauciuc stradal intr-adevar bun nu va aluneca pe liniile de tramvai decat daca-s ude... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_0425 Postat Septembrie 14, 2014 Autor Share Postat Septembrie 14, 2014 (editat) Mulțumesc! Acum are ceva chinezărie. Aluneca imediat si pe asfalt uscat. Ma gândeam ca dc este puțin mai lat este si mai stabil.... Voi căuta aceeași dimensiune dar de firma. Se poate o recomandare pt un cauciuc bun, aderent, de strada? Editat Septembrie 14, 2014 de cip_0425 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 ce motocicleta e? p.s. gumele chinezesti sunt niste glume proaste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_0425 Postat Septembrie 14, 2014 Autor Share Postat Septembrie 14, 2014 modificata. Bobber mic pt oraș. 125 cc, motor Honda. Doar gumele au rămas chinezești.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Alea rusesti tineau o viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 nu ai multe optiuni pe dimensiunile alea, Conti GO cred ca sunt cele mai aderent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_0425 Postat Septembrie 14, 2014 Autor Share Postat Septembrie 14, 2014 Mulțumesc. Voi căuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 anvelopemoto.eu de exemplu, dar sunt si alte site-uri. gasesti destule. pentru un bobber m-as orienta catre un profil oarecum similar celor de supermoto/enduro, kinda-sorta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_0425 Postat Septembrie 14, 2014 Autor Share Postat Septembrie 14, 2014 Pana acum am căutat pe net.... Nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate