zeze Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 cum se poate curata rezervorul de impuritati? nu e ruginit ci doar a acumulat multe guoaie in el si se regasesc pe filtrul de benzina care acumuleaza si optureaza fluxul pompei. pot sa folosesc apa? are cineva alta sugestie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 da, cred ca poti sa folosesti apa, dar sa ii bagi benzina imediat dupa ce s-a uscat, ca sa nu rugineasca. al meu avea rugina si i-am facut o electroliza "home made", a functionat f bine. plus spalat cu detratrant. la final i-am tras o "spalare" cu feruginol la interior. la tine nu e cazul, daca nu ai rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Septembrie 14, 2014 Autor Share Postat Septembrie 14, 2014 are niste pete pe interior. am vazut cand l'am scos, dar nu stiu ce reprezinta. rugina nu e. ma gandeam ca poate se detaseaza impuritati si de acolo. exista solutii pentru asta? stiu ca unii dau cu un fel de mastic, ceva care adera la suprafata metalica si formeaza o pelicula. nu as vrea sa apelez la asta. e cam overkill pentru problema mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AfXv237 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Spray de discuri (aerosol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 fertan+tapox daca vrei sa-i dai o pelicula in interior. fertan desprinde si arde rugina, tapox sigileaza rezervorul. google it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate