dorupau Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Salutare! Cunoaste cineva o modalitate de a cumpara produse Touratech din Ro. Adica care reprezentant este serios. Cu Automobile Bavaria si touratechromania.ro nu am rezolvat nimic. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 (editat) Salutare! Cunoaste cineva o modalitate de a cumpara produse Touratech din Ro. Adica care reprezentant este serios. Cu Automobile Bavaria si touratechromania.ro nu am rezolvat nimic. Va multumesc. eu am luat de la Bavaria fara probleme majore acum 2 ani aducea userul "mae" de aici sau poti comanda direct de la touratech.de , e vreo 12 de euro posta http://shop.touratech.de/delivery-and-returns Editat Septembrie 15, 2014 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 eu am luat de la romimoto dar am inteles ( nu si testat ) ca touratech.ro ar fi ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 de azi suntem reseller la Touratech. pt comenzi: razvan@metricmotion.ro sau tel 0723.649.225 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorupau Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 Rezolvat cu romimoto. Seriozitate. Recomand. Spre deosebire de aia de la Automobile Bavaria care nici acum nu m-au sunat inapoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 dorupau, Ti-au luat vreun comision? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 de azi suntem reseller la Touratech. pt comenzi: razvan@metricmotion.ro sau tel 0723.649.225 Salut , intrebare : o pedala schimbator viteze ptr Africa Twin la ce pret puteti aduce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate