Jump to content

Leontiev

Membru
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

About Leontiev

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2013
 • Motocicleta
  Suzuki DL650A L4 V-Strom
 • Numar Moto
  PH 14 WVN

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Suzuki DL650A L4 V-Strom

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Salut! As vrea sa arunc si eu o privire, poate ti-l iau eu. Ne auzim in privat? Multam fain, Cristi
 2. Overland in Iran, este un grup pe facebook unde de aproape trei saptamani toata lumea confirma ca granita de la Bazargan este libera de trecere, indiferent de cc. Cu bine, Cristi L.
 3. Pentru asta m-am antrenat toată viața. Cu prietena.
 4. Această tabără ? 650 € CDP-ul și 1050 lei permisul internațional. Aștept acum răspunsul ACR-ului cu privire la valoarea garanției pe care trebuie să o plătesc pentru a-mi elibera CDP-ul, garanție pe care o voi recupera când revin cu motocicleta în țară. Cu bine, Cristi L.
 5. nope. cu Mustafa Dincolo era prea aglomerat Carnet de passage de la ACR și trecut granița pe la Bazargan. Voi incerca. O saptamana e destul de putin, dar na...voi incerca, cum imi sta de obicei in fire, sa fac din rahat bici :)) Cu bine, Cristi L.
 6. Salutare oameni buni! Vă scriu pentru a vă anunța că în acest Septembrie (cel mai probabil, dupa a doua sa decadă) voi pleca înspre tărâmurile persane. Doritorii de aventură sunt bineveniți. Cel mai probabil, excursia dus-întors va dura două săptămâni, din care una se va petrecere în Iran. Pentru detalii și curiozități vă stau la dispoziție. Cu bine, Cristi L.
 7. Salutare! Am nevoie de un sfat din partea voastră. Făcut-am o leacă de aventură prin munții Baiului weekendul ce tocmai a trecut și evident (așa cum îi place muierii mele să spună) am mai trântit-o pe ici-colo. Consecința: un ghidon ușor deformat. Cine credeți că m-ar putea ajuta cu o îndreaptare cât de cât a acestuia? Multumesc, Cristi L.
 8. Cea mai faină tură de pe anul acesta, parcursă cu mastrul ninja Alex Manoliu împreună cu al său adjunct japonez, Yamaha XT. Și cu ninja wannabe, V-Strom 650, tot de fabricație japoneză . Wannabe pentru că V-Strom-ul și cu munții Baiului n-au nimic în comun Dar deh, vorba lui daimyo @manoliu_Alex: fiecare ninja trebuie să sufere puțin.
 9. Salutare! Recomandă cineva din București o vulcanizare/atelier de rectificare a jantelor moto? Am observat de dimineață că am câte o buză-două ușor îndoită pe fiecare jantă (probabil din pricina săriturilor pe/de pe borduri ). Mulțumesc, Cristi L.
 10. Salut! Mersi de recomandare, dar nu gasesc nimic legat de scarite pentru vaca mea. Iaca si dovada: https://advalp.pl/en/by-motorcycle/suzuki/dl-650/dl-650-12-17 Nu stiam ca trimit si din Australia. Vad ca ies mai bine decat pe https://www.altrider.eu (care inca nu mi-au raspuns la mail) Stii cumva sa fie ceva probleme la vama/granita? Spun ei ca vor trimite prin DHL Express Air Freight. Multumesc, Cristi L.
 11. De unde anume din Australia? Ai vreun magazin cu care ai lucrat pana acum?
×
×
 • Create New...