dedant68 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Share Postat Octombrie 2, 2014 Event pe facebook a facut careva?ma ocup de asta in caz ca nu e facut Nu stiu...descarca afisul si posteaza-l, poate mai maresti grupul TAU !. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Fac event poate se strang si din alte zone » Post actualizat in 02 Oct 2014 19:26 https://www.facebook.com/events/688696281212974/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Eu am postat programul desf. campaniei sa stie toata lumea de unde incepe si unde se termina. In eventul facut trebuia trecut macar locul de intalnire sa stie si altii care vor sa participe si n au prieteni printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 (editat) unde ar fi intalnirea exacta? ca postez nu e problema Editat Octombrie 2, 2014 de cerbuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 unde ar fi intalnirea exacta? ca postez nu e problema Intalnirea e la stadion intre 10:30 - 11:00, asa a stabilit Dedant si e trecut si in program. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 s-a rezolvat » Post actualizat in 02 Oct 2014 21:10share, like, going sa afle cat mai multa lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Share Postat Octombrie 2, 2014 unde ar fi intalnirea exacta? ca postez nu e problema Uite programul, l-am postat iar ! Free pe facebook !!! Program_campanie_moto_18.10.2014 .pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Am postat si eu si pe facebookul meu si in alexo moto fun. Si i am rugat pe toti sa distribuie tocmai pentru a vedea si alti motociclisti din alte zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Camelutz a cui pasagera o sa fii tu la campanie? )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Camelutz a cui pasagera o sa fii tu la campanie? )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 )) nu stiu vedem... vedem cine e liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Distribuiti si eventu are priza mult mai buna la public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Ma ofer eu voluntar, in caz ca o sa fiu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Cu mare placere ... dar o sa fi prezent..ca trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Cu mare placere ... dar o sa fi prezent..ca trebuie Ce ti mai place pe Agusta )) Cred ca tb sa mi iau si eu asa ceva daca are priza la femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Extraordinar... daca e sa ai priza la femei ai pe carca ta nu datorita unui motor... garantat!!! asa ca ...agusta sau nu... altceva conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 3, 2014 Autor Share Postat Octombrie 3, 2014 Salut, Astazi s-au expediat adresele catre Politia Orasului Titu si Politia Orasului Gaesti. Serviciul Rutier Tgv. va fi prezent cu 2 motociclete in randul nostru sunt partenerii in aceasta campanie moto si multumim Serviciului Rutier pentru sprijinul acordat pana in prezent ! In scurt timp o sa postez regulile de deplasare si masurile de siguranta pentru aceasta campanie moto, dar acestea sunt valabile pentru orice deplasare a unui grup de motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Maine daca e cald mergeti la o plimbare la adancata? am inteles ca e circuit si ne strangem mai multi din targoviste. In jurul orei 12. Daca e cineva interesat revin mai tarziu cu mai multe detalii ca nu stiu nici eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 3, 2014 Autor Share Postat Octombrie 3, 2014 Da este un circuit de viteza pentru auto si moto, din vara l-au finalizat..nu am fost, dar merita sa va duceti ...maine(Sambata) am un alt program..Dar nu uitati de Duminica, sa iesim undeva!! Se anunta soare DUMINICA !!! http://vremea.kappa.ro/dambovita/targoviste.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Iesim si duminica. Cald sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 3, 2014 Autor Share Postat Octombrie 3, 2014 Iesim si duminica. Cald sa fie Si ploaia are farmecul ei pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Maine daca e cald mergeti la o plimbare la adancata? am inteles ca e circuit si ne strangem mai multi din targoviste. In jurul orei 12. Daca e cineva interesat revin mai tarziu cu mai multe detalii ca nu stiu nici eu . Ieșim daca e frumos, doar ca eu trebuie sa mi revin dupa (night) sa ma (revergorez) cum zicea bunica )) » Post actualizat in 03 Oct 2014 17:29 Si ploaia are farmecul ei pe motor Fara ploaie, o detest... Am avut cateva experiențe urate cu ea de scurgeam ghetele de ziceai ca am sarit in lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 3, 2014 Autor Share Postat Octombrie 3, 2014 Am postat regulile de deplasare si masurile de securitate pentru campania noastra..este bine sa cunoastem, si cel mai important, sa aplicam ! Reguli_depalsarea_motocicletelor__in_grup.pdf Masuri_de_securitate.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Am stabilit pentru maine( sambata) sa ne intalnim la ora 13.00 pe platou in Targoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate