mad_max924 Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 (editat) noroc oameni buni,continui cu resuscitarea cadavrului uni fz750 din 87 cu ajutorul dvs am refacut incarcarea(inca mai functioneaza) acum am ajuns la ambreiaj,inca decand am luat motorul am vazut ca nu debraia am luat-o pe firul -rezervor lichid,pompa de la mana,pistonul mare de pe motor cel din urma era blocat,dupa ce am aerisit instalatia(ca la dacie) si l-am batut cu o bucata de lemn s-a deblocat,dar cand trag levierul de ambreiaj musteste lichid pe langa el si asta imi inchipui ca nu e bine chiar daca pistonul se misca inca nu stiu daca are forta sa debraieze pt ca si capacul de la lant in care vine prins bineinteles ca e spart si trebuie sa vad ce piesa tr sa inventez ca sa stea la locul lui ce va intreb eu pe dvs pistonul mare care impinge tija de ambreiaj ar trebui sa aiba niste oringuri care probabil sunt uzate --oringurile astea difera in functie de model sau sunt universale si se pot gasi? -capacul de lant pe care se prinde pistonul se poate suda(pare aluminiu)?eu deja am conceput o piesa din niste platband-uri dar o sa arate tare rau multumesc in avans pt raspunsuri mai e ceva,in rezervorul cu lichid de frana de la maneta de ambreiaj am gasit o garnitura ciudata care sta umflata ca un balon,la ce foloseste? Editat Septembrie 20, 2014 de mad_max924 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 http://www.wemoto.ro/bikes/yamaha/fz_750__genesis/89-91/picture/clutch_master_cylinder_repair_kit/ Cauta asa ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Septembrie 20, 2014 Autor Share Postat Septembrie 20, 2014 pare a fi pt pompa de pe ghidon,mie imi trbuie pt pistonul de pe motor,care impinge tija de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 (editat) http://www.wemoto.ro/bikes/yamaha/fz_750__genesis/89-91/picture/slave_cylinder_seals/ http://www.wemoto.ro/bikes/yamaha/fz_750__genesis/89-91/picture/slave_cylinder_seal_kit/ Posibil asta sau ceva de genul asta, ideea e ca se gasesc, trebuie doar sa cauti. Editat Septembrie 20, 2014 de stfan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Septembrie 20, 2014 Autor Share Postat Septembrie 20, 2014 ok,mersi frumos,sper sa fie pe stoc,cu ocazia asta am aflat si cum se cheama mare respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Eu am cumparat de le ei si mi-au adus piesa la comanda intr-o saptamana, e adevarat ca nimeni n-ar fi tinut asa ceva pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate