C_R_I_S_T_I Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Salut !Am achizitionat o Aprilia RS 50 din anul 2005, toata originala, merge excelent, insa am cateva intrebari:1. Cum verific uleiul de la cutie ? De care trebuie sa bag ? Ce trebuie sa desfac pentru a-l schimba ? Care este nivelul optim ?2. Cum il inmatriculez pe orasul meu daca de la fostul proprietar am tablita de inamtriculare, talonul de la orasul lui, asigurare, talon de Italia ?3. Ce lichid de frana sa folosesc ? DOT 4 ?4. Ce lichid de racire sa folosesc ? Antigel C12 combinat in masura corespunzatoare cu apa ?5. E ok sa folosesc ulei de amestec MOTUL 710 2T la 60 RON/litrul ?Multumesc anticipat tuturor ce-mi vor raspunde ! Pe viitor sper sa va ajut si eu pe voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Salut 1 De regula il schimbi, la rs 125 intra cam 900 de ml parca , de transmisie 75w90 parca. 2 Nu stiu , intreaba la primarie 3 Dc intrebi , ai probleme cu frana ? In principu dot 4. 4 Habar nu am.5 5 Da , un ulei f f bun , foloseam la 125. Mai era si Castrol power 1 2t Racing. Mi se pare ca a aparut si motul 800 parca 2t. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate