Psyche Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 care este starea drumului? mai exista acele intervale orare??? in afara lor chiar nu se poate trece??? multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Saptamana trecuta erau acele intervale orare,iar in timp ce traficul este oprit muncitorii pun utilajele ca bariera... Stiu ca a ramaa un prieten cu motorul acolo pana s.a dat drumul. Alta cale ar fii buzau-valenii de munte-cheia... Etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) merge... Editat Septembrie 28, 2014 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 multumesc pentru clip, foarte concludent oricum chipurile azi am plecat spre Cheia si am zis sa ma alatur unor baieti de pe forum care mergeau la Adancata si m'am intins pe acolo, asa ca am renuntat la idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate