karate-kid Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Am cea mai frumoasa motocicleta , e perfecta pt mine!!!!! Imbunatatiri aduse : -power comander -toba yoshimura -delimitata (+300 km/h) -capac rezervor carbon -manete titax -mansoane rizoma+capete de ghidon+rezervor lichid frana + capac bidonas lichid ambreaj+fluturi reglat arcuri furca fata -maner pentru pasager -protectie capac alternator -suport numar rabatabil -parbriz puig -scarite rizoma -crash paduri motor -crash paduri roti -cauciucuri dunlop sportmax gp -xenon -conducte frana racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 (editat) Un motoret misto pt cine e pasionat de SS + Japan = Love Cea mai frumoasa motoreta ..ai vrut sa spui ==> pentru tine! Bicaz pt altii meibi nu e' S'o calaresti sanatos si fara incidente majore! PS: intodeauna am avut pareri contradictorii despre prinderea aia pt pasager montata pe rezervor .. nu cred ca ma voi decide curand daca'mi plac sau nu. PSS: mah de ce minti poporu' cu televizoru' !? Zi'i ca ai dezmembrat'o si e pe masa de operatie (vezi cealalta postare a ta cu motorul demontat) Editat Septembrie 27, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) baa"ce sa zic, ........place spurcaciunea.... sa te bucuri de ea fara incidente... Editat Septembrie 28, 2014 de darkshark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Am cea mai frumoasa motocicleta , e perfecta pt mine!!!!! Sa o folosesti sanatos mii de km! Parca ne-ai mai prezentat-o odata aici: /index.php?/topic/712488-suzuki-gsx-r-1000/&do=findComment&comment=3746247 PS: intodeauna am avut pareri contradictorii despre prinderea aia pt pasager montata pe rezervor .. nu cred ca ma voi decide curand daca'mi plac sau nu. Cred ca isi face treaba si pe post de "castrator" in caz de Doamne fereste! Dar functioneaza perfect pt ce e conceput, nu mai simti pasagerul la fiecare frana/accelerare. PSS: mah de ce minti poporu' cu televizoru' !? Zi'i ca ai dezmembrat'o si e pe masa de operatie (vezi cealalta postare a ta cu motorul demontat) In poze e ceva scuter, cred, in nici un caz nu e roata de k7 aia Editat Septembrie 28, 2014 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Am cea mai frumoasa motocicleta , e perfecta pt mine!!!!! Lasa ca-ti trece... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady929 Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 S-o stapanesti sanatos,abia ast sa te intorci sa ne plimbam...asa cum o faceam odata...ai grija acolo...suna-ma cand ajungi in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 Intr-adevar , este roata de la un Malaguti SPIDERMAX GT 500 .. Ce sa zic , cine cunoaste stie ...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Conform maestrului Panaite, atacul e acceleratia, dar defensiva e frana. Asa ca iti recomand un up-grade la frana: pompa de frana Brembo. Stii tu la ce ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 (editat) sa o stapanesti sanatos fara incidente ,arata ok motocicleta ! ma tot uit prin poze si nu vad scaritele rizoma Editat Septembrie 29, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Cum nu se vad ? Poate le am montat din gresrala pe Spidermax ..) Editat Octombrie 1, 2014 de karate-kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 sunt doar peg`urile >< succes ! e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Octombrie 5, 2014 Autor Share Postat Octombrie 5, 2014 Asa se cheama ?!? multumesc , nu stiam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate