Sari la conținut

Amstaff

Membru
  • Număr conținut

    288
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Amstaff

  1. 2017, 2000 km a luat-o un prieten de-al meu, dupa prima tura, revin cu impresii.
  2. Mergi la orice vulcanizare, stiu baietii ce au de facut.
  3. Putin offtopic: a folosit cineva uleiurile Fuchs sau Polytron la masini?
  4. Amstaff

    Focus 3 vs. Elantra

    Recomand Elantra! Am 1.6i 130cp, 2012, masina fiabila, consum 7 mixt, e cea mai spatioasa masina in care am urcat. Portbagaj mare, motor f silentios, frane bune. Numai de lauda am despre masina asta.
  5. Marimea 52 fit, 54 sa fii sigur. Geaca iti va veni, pantalonii e posibil sa fie putin largi.
  6. Tractiunile le-am facut la o bara dreapta, cu palmele orientate spre inainte, tras spre piept, nu la ceafa. Executie corecta, in acelasi timp cat mai rapid, in cate serii poti, pana vei ajunge la 100 de repetari. Nu mai spun de febra musculara de dupa...
  7. Pentru început de an, va propun o provocare: 100 tracțiuni facute corect, cu greutatea corpului, cu mențiunea sa va cronometrati. Eu am 83kg, am terminat in 14':57".
  8. Ma gandeam sa il dau numele Putin.(puternic, serios, neînfricat).
  9. Mai am 2 amstaff, sa se energizeze intre ei. Imi doream demult un malinois, tatal e dintr-o selectie din mai multe generatii, sper sa semene cu el. Demon, Hero, Joy, Zorro, lista continua.
  10. Mascul de malinois, 6 saptamâni, primul vaccin. Încă nu i-am pus un nume, astept idei de la voi. » Post actualizat in 05 Dec 2017 09:59 Mascul de malinois, 6 saptamâni, primul vaccin. Încă nu i-am pus un nume, astept idei de la voi.
  11. Daca baiatul a cerut o parere, consider ca si-a facut calculele legate de buget achizitie si eventuale piese de schimb. Am condus ambele masini, amandoua sunt top of the list. A8 + tractiune quattro, interior mai spatios, se conduce mai usor; - consuma mai mult decat 730d 730(x)d + Consuma mai putin, e posibil sa gasesti si xdrive, cutia de viteze este mai fiabila; - iarna esti mai calculat la condus, + la ambele gasesti piese de schimb second. Sfatul meu este sa iei A8, deoarece are quattro si te poate salva din diferite situatii neplacute. Sau masina cu km mai putini, mai intretinuta si cu dotari mai multe.
  12. Vara aceasta am avut plăcerea de a lucra zilnic, cu campionul național la Tiger 2016, anul acesta a fost la un concurs in Anglia, categoria 95kg. Concluziile sunt următoarele: - nr de repetari era intre 12-15 la absolut toate grupele musculare; - mușchiul ținut in tensiune pe tot parcursul unei serii( nu bloca coatele nici la piept/umeri, la fel si la genuflexiuni, genunchii semiflexati); - cel mai interesant a fost împărțirea in 2 zile diferite, cvadriceps/femurali; - dieta consta in piept de pui si orez la fiecare masa, cu ciclizarea carbohidraților, luni-400g marți-300 miercuri-200, apoi relua. - citez:"suplimentelor gen prafuri, pastile, etc le dau maxim 10% din rezultate, restul de 90%=dieta, mancare solida, "substanțe", odihna si antrenament!!
  13. Hai cu dietele-programele de antrenament-recorduri personale!!! De 4 luni nu mai scrie nimeni?
  14. Știe cineva de unde pot cumpara un mascul de ciobănesc olandez/belgian(malinois)?
  15. Interesant articol. In fiecare sport, de echipa sau individual exista dopping, toti vor sa se autodepaseasca si sa bata recorduri.
  16. Băiatul a întrebat de 190/50 pentru ca probabil asa e trecut in talon. E cam greu sa te ierte un polițist când talonul nu corespunde cu ce ai pe motocicleta, celebrul raspuns: asta e legea!
  17. In numele multor membri de pe acest forum, tinem sa multumim administratorului pentru topicul disparut, care incepuse cu marcile preferate ale motociclistilor, continuand astfel cu sute de pagini avand continut: kiss you, miss you, buna dimi, noapte buna, etc. Speram ca acest topic va fi totusi mai strict legat de topic! Numai bine va dorim!
  18. "fiare" poti face oriunde, dieta plus alimentatia e baza! Stero si suplimentele aduc progrese mai rapide.(aici putem dezbate intr-un topic dedicat despre avantaje si dezavantaje).
  19. De 3 luni nimeni nu mai trage/impinge/ face izometrie?
  20. Din simplul motiv ca un pilot e bun pe pista, poate sa dea un interviu la final; dar sa ai talent oratoric bun, e cu totul altceva. Pe principiul asta, cand joaca nationala de fotbal, ar trebui sa comenteze numai Hagi si Popescu. Eu zic sa ne bucuram de vizionarea campionatului, la tv sau pe net, cu un simplu abonament la cablu, avem gratis de cativa ani cele mai importante competitii. In alte tari se plateste la greu pay-per-view!
  21. Nu am gresit nicaieri. Te duci la Secuiesc si bati recorduri. Vii la Adancata fiind mega increzator ca si aici vei face la fel. La capatul liniei drepte 250km+ daca nu esti rece psihic si motorul pregatit si franele performante, nu vei prinde curba la dreapta. Concluzia este: nu poti compara un circuit de carturi cu unul de viteza!!! Pericolul de a cadea la 200+ nu se compara cu Secuiesc.
  22. Poti sa te duci la Secuiesc zilnic, cand vei ajunge la Adancata si vei vedea ca vitezele se dubleaza, te vei reseta automat!!
×
×
  • Creează nouă...