pinnochio Postat Februarie 6, 2015 Autor Share Postat Februarie 6, 2015 Da. In a doua poza se vede ca cel din stanga e deja obosit. Inainte de a pleca la drum cu motocicleta fa un rodaj ferodourilor. Ok,mulțumesc pentru sfat,așa am să fac.» Post actualizat in 06 Feb 2015 17:20 Eee!!! Astăzi am ieșit cu 56-le la o plimbare.E Colosal!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Daca tot vorbim despre IJ 350, apoi sa aratam un IJ 350! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Super. Dar fii mai darnic, pune mai multe poze, nu doar una. Ba chiar si-un filmulet ne-ar incanta, nu cred sa mai fie alta in tara, oricum si daca ar mai fi nu mai sunt multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2019 (editat) Acum 6 ore, vene a spus: Daca tot vorbim despre IJ 350, apoi sa aratam un IJ 350! Foarte fain Motoru,Dapppp....din păcate,nu prea mai sunt IJ 350 bune. Editat Noiembrie 13, 2019 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Noiembrie 15, 2019 Share Postat Noiembrie 15, 2019 Da, a fost greu de facut ca era modificat spatele, aplicata o asa-zisa suspensie, a fost greu de refacut si lipsea furca fata originala.Apoi altele, mici, dar multe! Am mai pus s o poza cu o alta raritate-zic eu- un Simson SR1 care deasemenea a fost mai complicat cu el deoarece nu prea gasesti piese pentru el, in afara de motor, nu prea are mare treaba cu SR2-ul. Cu spatele, despre asta vorbesc! Asa a venit initial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate