Marius R Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Salut, Vreau sa fac o conversie la o africa twin si sa ii pun o fata de la un 620SC. Am gasit jugul, telescoapele, sistemul de franare si axul de la roata. Cel de la care vreau sa cumpar nu vrea sa vanda decat rotile impreuna asa ca sunt nevoit sa caut roata fata in alta parte. Intrebarea este ce alte roti de KTM se potrivesc pe 620SC si ce modificare implica. Din ce am vazut sunt diferente la ax cel putin intre modele mai noi si ce am eu. PS: asta are axul de 235mm cod OEM 50309081000 Ceva sfaturi va rog Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Compara codurile aici: http://piesektm.ro/index.php?route=oem/fichefinder#1999/1345/20398 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Octombrie 9, 2014 Autor Share Postat Octombrie 9, 2014 codurile am vazut ca sunt diferite la roti ax samd dar din ce ma inteles cu maxim ceva bucsi se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate