danny06hxz Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) vreau si eu daca are cineva schema electrica de la un ij planeta 5 !!! merci !! daca se poate mailul meu este danny06hxz@yahoo.com !! Editat Decembrie 7, 2006 de danny06hxz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Asta este tot ce am gasit si eu pe net. Nu prea se intelege bine, dar daca mai maresti poza... poate te ajuta la ceva. Si eu o sa ma bag in primavara sa refac electrica sau macar o parte din ea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Asta este tot ce am gasit si eu pe net. Nu prea se intelege bine, dar daca mai maresti poza... poate te ajuta la ceva. Si eu o sa ma bag in primavara sa refac electrica sau macar o parte din ea. Bafta! Si eu o sa am nevoie de ea. Sper sa ma descurc si a imi fie de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate