foxxbiker Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 As dori sa schimb scarile tip " platforma " de pe motocicleta chinezeasca cu niste scarite clasice - normale . Ce scarite s-ar potrivi fara sa fac modificari majore , decupari sau suduri pe cadru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Din poza nu se vede prea bine modul de prindere, dar poti sa adaptezi o pereche de scarite cu o prindere asemanatoare. Posibil sa gasesti si unele care sa se potriveasca la fix, chinezoaicele astea sunt copiate dupa diverse modele japoneze... repet, in poza nu se vede mare lucru. p.s: daca le dai jos, le vinzi? Ca m-ar interesa pe mine o pereche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 Prinderea este cu un surub M8 dispus orizontal , Geo nu vand talpicile ca nu va sta prea mult chinezoaica la mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Atunci las-o asa. Ce te mai chinui aiurea? Te plictisesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 Atunci las-o asa. Ce te mai chinui aiurea? Te plictisesti? Imi sunt incomode platformele acestea - ma simt ca pe scooter , prefer scaritele clasice cat voi mai merge cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 (editat) Imi sunt incomode platformele acestea - ma simt ca pe scooter , prefer scaritele clasice cat voi mai merge cu ea Fiecare cu placerea lui, dupa mine, si vad ca nu sunt singurul platformele mi se par mai comode. PS Si pe mine m-ar interesa. .Dau la schimb normale. Editat Octombrie 18, 2014 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate