Mitrea Andrei Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Iesire de toamna cu motocicletele de enduro-touring in jurul judetului Neamt Love mud <3 Enjoy !!!NU uitati sa va abonati la canal ( subscribe ) si sa da-ti like daca aveti cont de youtube sau de gmail . Chiar ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Felicitari!Traseu f.f.frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Felicitari! Mare curaj sa iesiti pe racoarea asta.. inseamna ca inca stati bine cu oasele. Detaliaza traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn_k1 Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Merge oare hornetul prin noroaiele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Daca vrei sa te chinui si sa strici o motoreta, poti sa incerci, insa pentru asemenea trasee ai nevoie de suspensii pentru endureala si pneuri adecvate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Frumoasa zona.Presupun ca si distractia a fost pe masura.Sunteti de invidiat. Se poate de detalii despre traseu?Adica pe unde ati trecut,sate, comune etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Cam tarziu. Piatra Neamt - Tarcau - Ardeluta - trecut in jud. Bacau Ghimes Palanca facut dreapta spre Toplita cred..., din nou dreapta pe deal spre Damuc jud. Neamt, stanga spre cheile Bicajelului, iesit in Lacul Rosu - Bicaz Chei- Bicaz - Piatra Neamt. Nu merge fara sa stii traseul. Multe drumuri in padure. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 fain! fain tot traseul...v-am gasit si pe youtube si am subscris. nu stiu altii cum sunt, dar eu (cand ma gandesc la...creanga) as prefera sa se auda doar motoarele...prefer sa aud un monocilindru in 2 sau 4 timpi oricaror piese metallica, arch enemy sau oricare alta numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate