martini Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 ma bucur ca dorinta mea a fost indeplinita. multam fain Dobrescule. nu de alta dar asa cred ca este corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Iulie 22, 2003 Share Postat Iulie 22, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martini Postat Iulie 22, 2003 Autor Share Postat Iulie 22, 2003 probabil ca m-a luat gura pe dinainte multumindu-i lui dobrescu. dorinta a fost exprimata in celalalt forum si se referea la existenta si a unei rubrici despre choppere, nu doar despre comuniste, viteza, enduro. cred mai degraba ca ar trebui sa multumesc intregii echipe de la pro bike la vremea respectiva, erau cativa, printre care si eu, recunosc, care simteau ca posesorii de choppere sunt marginalizati. probabil ca m-am inselat in rest, nu stiu ce dorinte poate indeplini dobrescu, dar daca poate, atunci sa-i cerem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martini Postat Iulie 22, 2003 Autor Share Postat Iulie 22, 2003 treaba cu paternitatea nu ma intereseaza sa traiasca fratetu, daca asta multumeste pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 S-a dat la chopper fratele tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 nu mariane, nu la chopper. La ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 nu mariane, nu la chopper. La ij Se pare ca este un ij modificat.Ai folosit kit-ul race la el?Ca am auzit ca nu il poti stapanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Cum de te-ai prins ca mi-am modificat IJ-ul? Sincer i-am pus dynojet, filtru de aer K&N si sa fie totu complet dupa aia m-am plictisit si am scos filtru si i-am pus turbo. I-am adaugat si nitro ca sa fie cel mai tare IJ de pe terra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martini Postat Iulie 28, 2003 Autor Share Postat Iulie 28, 2003 apropo de " ce va plac ... " cat spuneai ca prinzi cu ij-ul tau ? simpaticule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 29, 2003 Share Postat Iulie 29, 2003 apropo de " ce va plac ... " cat spuneai ca prinzi cu ij-ul tau ?simpaticule... pai ceva mai mult ca am varianta nelimitata plus ca i-am mai facut niste modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martini Postat August 3, 2003 Autor Share Postat August 3, 2003 sa ai grija in curbe; ca nu sta asa de bine cu ciclistica... ) sau poate ai facut modificari si aici... si daca tot faci modificari... poate faci din ij o haiabusa... ( unii dintre noi mai citesc si alte topicuri... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 3, 2003 Share Postat August 3, 2003 Sa-l fereasca Domnul sa faca IJ din Hayabusa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate