Robertgzx7rr Postat 23 minute în urmă Share Postat 23 minute în urmă La 09.02.2015 la 23:42, al3xu2107 a spus: salutare! numele meu este alex am 25 de ani sunt motociclistul despre care s.a tot vorbit lunile astea pe aici. Pt cei ce au dubii sau isi dau aiurea cu parerea... accidentul nu a fost provocat din vina mea, viteza mare nu aveam, soferul auto a vrut sa intoarca dar nu a dat semnal si nici nu s.a asigurat ... nu am avut timp sa franez nici sa culc motorul... am incercat sa il evit dar tot in el am intrat... daca frana il puteam evita dar el nu a luat piciorul de pe acceleratie motiv pt care se vede si in poza impactul s.a produs pe contrasens. eu m.am ales cu mana stanga rupta in 2 locuri, mana dreapta in 3 locuri am o placa de titan in ea, omoplatul drept si bazinul rupt. in momentul de fata m.am recuperat in mare parte ... mai am probleme doar cu mana dreapta din cauza tijei. » Post actualizat in 09 Feb 2015 22:44 daca aveti nelamuriri s.au intrebari... va raspund la toate » Post actualizat in 09 Feb 2015 22:49 poze cu ce a mai ramas din motor si cu mana dreapta in care am tija.... » Post actualizat in 09 Feb 2015 22:52 motorul a fost/este un kawasaki zx7r din 2000. il vand pe bucati sau intreg... daca este cineva interesat » Post actualizat in 09 Feb 2015 23:07 . pt colegul care a spus ca nu ma voi mai urca pe motor... te inseli...am dat si cu capu dupa cum se vede in poza si DA ma voi urca iar pe motor, astept sa ma refac si imi iau alta motocicleta.. Sa speram ca te.ai recuperat. Totuși sunt curios dacă mai ai motocicleta la vânzare? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate