krom Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 http://www.centroricambi.de/de/dept_402.html Vreau pinionul mic da la motor (Kettenritzel) pentru o Aprilia Red Rose 125. Ar mai fi cate ceva dar important este daca poate cineva sa aduca de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zx10 Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Ti-am trimis PM pt piesele pe care le vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krom Postat Decembrie 10, 2006 Autor Share Postat Decembrie 10, 2006 (editat) Ti-am trimis PM pt piesele pe care le vrei Exact ala este pinionul. Are 15 dinti la exterior, 22 dinti la interior pentru axul de la motor si are 22mm respectiv 24mm diametru la interior, 6mm grosime. Ai asa ceva, de unde esti? Am mai multe de luat dar macar pinionul asta si un lant pentru el. Editat Decembrie 10, 2006 de krom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate