TZU Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Salutare.Am si eu o curiozitate sa vad daca nu cumva la motocicleta pe care abia am achizitionat-o s-a schimbat sau nu janta pe spate.Curiozitatea a venit cand langa GsxR-ul meu de 750 k1 a venit un Kawa zx9r din 2000 si am vazut ca desi aveau amandoua cauciucul pe spate pe 180,pe janta Kawa-ului statea mai lat si am masurat interiorul jantei si am avut urmatoarele masuri: Kawa 16cm, iar Suza mea doar 15 din buza unde se pune rimstripul pana in partea cealalta.Acum rugamintea mea este urmatoarea:cine are Suzuki GsxR 6oo,75o si/sau 1ooo k1,2 sau 3 sa masoare interiorul jantei sa imi fac o idee daca este vreo diferenta intre ele.M-ar ajuta si alte masuratori intre cele doua modele de exemplu si un zx6r si alte pareri. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 600 `le are janta mai ingusta decat un 900/1000 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2015 Asta mi-am dat seama,dar 750 sa fie la fel ca un 600? Pe mine ma intereseaza si diferenta intre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Sint jante de 5.5 si 6 tzoli. 750 are aceeasi janta ca 600-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2015 Merci de raspuns...asta ma interesa cel mai mult.ca daca ea normal ar fi avut janta de 6 cum zici tu si eu pe ea aveam de 5.5 era problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate