aturdoc9 Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Va salut pe toti si va sunt recunoscator daca ma puteti ajuta cu cateva detalii,informatii: stie cineva daca este in loc. Drajna de jos atelier de vopsitorie articole din piele si cum lucreaza acel atelier dpdv al calitati si seriozitatii Multumesc coleg din Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Va salut pe toti si va sunt recunoscator daca ma puteti ajuta cu cateva detalii,informatii: stie cineva daca este in loc. Drajna de jos atelier de vopsitorie articole din piele si cum lucreaza acel atelier dpdv al calitati si seriozitatii Multumesc coleg din Brasov Va salut! eu sunt din apropiere de drajna cam 3-4 km si am sa ma interesez am ceva prieteni acolo care eposibil sa stie , zilele acestea ma interesez si vin cu un raspuns. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 In Ploiesti pe str Cantacuzino este un atelier care repara /vopseste imbracaminte din piele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 In Ploiesti pe str Cantacuzino este un atelier care repara /vopseste imbracaminte din piele . a intrebat de localitatea Drajna de Jos nu de Ploiesti ,asa sunt si in Timisoara o gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Am discutat cu cei din Drajna ,daca te mai interesează îmi dai mesaj in privat si iti dau numărul meu pentru a vorbi mai multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate