Dragonn Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Salut, stie cineva daca este vreun magazin cu echiapmente moto in Suceava sau imprejurimi? (nu ma trimiteti la Iasi ) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Nu prea cred ca ai sa gasesti mare lucru. Poti incerca la cei de la Rombat (din G.Enescu) sau in Itcani, https://www.google.ro/maps/@47.6811649,26.237272,17z (--- in curba unde scrie "Strada Zefirului") https://www.google.ro/maps/@47.681417,26.237046,3a,75y,287.83h,82.06t/data=!3m4!1e1!3m2!1snl-jxDVyUz_rSF6px8glNA!2e0?hl=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Februarie 6, 2015 Autor Share Postat Februarie 6, 2015 La Rombat.. nu prea am fost incantat de ce-am gasit.. cizme si manusi ma intereseaza in special si aveau ceva dar SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Nu stiu sa existe in zona vreun magazin de genul asta. Lumea isi cumpara de pe net sau merge in alte orase. Pe net cred ca stii site-uri, www.kronaumoto.ro , www.louis.de , www.fc-moto.de si altele. Sigur, riscurile sint evidente cu comenzile on-line (in primul rind ca nu poti testa echipamentul, dar nu numai), dar pina la urma n-ai ce face. Eu mi-am luat de la kronau si louis. In general sint multumit, desi cu ambele magazine am avut ceva probleme. Nu-s chiar impecabile, deci tine si de noroc. Multa lume opteaza pentru varianta asta si cred ca e cea mai ok, momentan. De exemplu cei de la louis mi-au trimis casca un numar diferit fata de cel pe care l-am cerut. Am trimis-o inapoi pe cheltuiala lor (am expediat coletul pe banii mei si mi-au returnat taxele postale in cont, dupa ce am facut dovada lor cu chitanta de la posta) si am recuperat contravaloarea. Nu mi s-au parut prea cooperanti (a durat ceva, a trebuit sa trag de ei, sa trimit poze si mailuri), dar pina la urma s-a rezolvat. Cu masurile treaba e delicata. Cred ca am pierdut vreo 2-3 zile masurindu-ma si comparind datele cu tabelurile de marimi de pe site-urile mentionate, pina m-am decis. Mi-am luat asa din online, fara teste fizice, tot echipamentul: casca, manusile, geaca, pantalonii, protectiile, cizmele. Cizmele mi-s mai mari cu 1/2 sau chiar 1 numar, in rest totul s-a potrivit perfect sau binisor. Acum sint in cautare de o casca noua, manusi si poate cizme (pentru off road), iar singura solutie pe care o vad e tot asta: comanda online. Sau.. sa ma sui pe bidiviu cind se face vreme buna si sa vizitez magazinele de specialitate (daca mai exista prin Bacau, Cluj sau Bucale). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Februarie 8, 2015 Autor Share Postat Februarie 8, 2015 Pai cam asta ar fi problema la mine.. cu masurile ca-s baiat mare (la propriu) am 1.96 si as vrea sa le probez inainte de a da banii.. O sa merg prin Iasi (ca e mai aproape) pana da caldura poate gasesc ceva, pana atunci... merci mult pentru sfaturi, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruscanugelu Postat Iunie 18, 2021 Share Postat Iunie 18, 2021 Echipamente moto : manusi moto, cizme moto, geci moto piele, textil, blugi moto cu protectii, veste moto, etc. Daniel 0751690571 Suceava, zona George Enescu, la 300 metri de Rombat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate