Jump to content

ruscanugelu

Membru
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About ruscanugelu

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Carnet moto din
  2014
 • Motocicleta
  Honda Hornet 600
 • Numar Moto
  SV 24 ZUM

Recent Profile Visitors

275 profile views
 1. Mulțumesc pentru oferta, dar am luat disc spate NG CU 275 LEI și placute de frână TRW organice la 107 lei, plus lichid frana DOT 5.1, 500 ml.
 2. Pentru Yamaha TDM 900, an 2003.
 3. Salut. Trebuie să schimb discul și plăcuțele de frână spate. Dacă puteți să-mi faceți niște recomandări, eventual link-uri. Mulțumesc.
 4. Manusi moto din piele naturala - SM Racewear Blade / Blade Air - piele bovina naturala moale ; - protectii monturi - protecție dubla degete ; - piele dublata in palma; - protecție laterală antebraț și deget mic - căptușeală moale pe interior - cusături rezistente la abraziune - materiale de protecție compozite - protecție dublă în "podul palmei" - material cu rezistenta mare la uzură în palmă și degete care conferă și o aderență foarte bună la prindere Mănușile sunt confortabile și asigură o protecție sporită.
 5. Transportul este 10 lei prin posta, 18 lei prin prioripost, sau 20 lei prin Fan Curier în aria de acoperire. Se alege tipul de transport în funcție de locație. Se stabilește mărimea și se poate schimba în caz că mărimea nu este bună. Produsul este de înaltă calitate. Este fabricat din piele naturala și material textil. Garantez calitatea pentru manusi. Dacă apar defecte de fabricație sau rezultate din folosirea normala a manusilor, se înlocuiesc sau se returnează banii în funcție de situație.
 6. Manusi moto din piele naturala ventilate - SM Kashiro - piele moale de bovina ; - protectii tari la monturi și degete ; - monturi flexibile - piele dublata in palma; - curea velcro de ajustare pe incheietura. - degete precurbate - material antialunecare în palmă - captuseala moale și confortabila pe interior - sistem performant de ventilare - material textil de plasa rezistenta în straturi Mănușile model Kashiro sunt recomandate pentru vară, ideale pentru folosirea zilnica. Sunt foarte bine ventilate și foarte confortabile. Marimi di
 7. Salut. Din păcate nu am scarite pentru motocicleta ta, cred că am discutat și la telefon.
 8. Manusi moto din piele naturala perforata - SM Racewear Summer - piele naturala moale ; - protectii monturi și degete ; - piele dublata in palma; - curea de ajustare pe incheietura. - căptușeală moale pe interior - cusături rezistente la abraziune - materiale de protecție compozite - protecție în "podul palmei" - material cu rezistenta mare la uzură în palmă, care conferă și o aderență foarte bună Mănușile sunt perforate în zone esențiale pentru ventilația și circulația aerului în interior, foarte confortabile. Mănușile sunt confortabile
 9. Salut. In caz că mai ești interesat de mănuși de piele, ventilate. Preț : 120 lei Telefon :0751690571
 10. OK. Am și S și M. Model Blade și Blade Air. La 130 lei Modelul Blade Air are și parti textile și are o ventilație bună.
 11. Da, am și alte modele. 0751690571 Scrie pe wats'up și îți trimit fotografii cu alte modele.
 12. Manusi moto din piele naturala - SM Racewear Road - piele bovina naturala moale ; - protectii monturi - protecție degete ; - piele dublata in palma; - căptușeală moale pe interior - cusături rezistente la abraziune - materiale de protecție compozite - protecție dublă în "podul palmei" - protecție antebraț, deget mare și lateral deget mic - material cu rezistenta mare la uzură în palmă care conferă și o aderență foarte bună la prindere - sistem de două prinderi la încheietura mâini și antebraț Mănușile sunt confortabile și asigură o protecție spo
×
×
 • Create New...