sebic Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Am vreo 2 zile de pierdut in Iasi, urmatoarele 2. Ce optiuni de birt de roackeri, eventual motoristi am ca sa mai imi omor cateva ore pe zi? Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 O bere pe fundal de muzica rock, cu oameni faini, motoristi, poti bea in serile de Joi si Sambata la clubhausul Trust MC. Alte baruri rockeriste sunt: Rocknrolla, Taverna, Gate, La Baza, Max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2015 Stau doar seara asta si maine. Am gasit vreo 3 in aria de acoperire a hotelului unde stau. Asa ca incep cu rocknrolla... multzam mult de informatie, o prins tare bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Asa ca incep cu rocknrolla... Buna alegere! Maine seara poti asculta o trupa excelenta din Iasi, in Legend. https://www.facebook.com/events/1599739513572990/?ref_dashboard_filter=upcoming Editat Ianuarie 27, 2015 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Eu m-as duce in Tudor si m-as imbata cu studentii in T17, dupa care as dormi la studente in T2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2015 Verificat toate; la baza nu mai exista, gate a fost surpriza placuta (genul de bar care a cam disparut din peisaj peste tot, din pacate). Incerc sa ajung si la concert, chiar daca mai cuminte ca la prima ora ma asteapta drum lung. adidas: ce zici tu aduce a pusca si cureaua lata )... oricum spectacol combinatia din tudor: campus, biserici, loc de joaca pt copii, mall, dughene...max... cel mai beton mixaj posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Eu m-as duce in Tudor si m-as imbata cu studentii in T17, dupa care as dormi la studente in T2 iete-te cine stie...da' cred ca esti cel putin la fel de batran ca mine ) nu mai merg lucrurile chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 iete-te cine stie...da' cred ca esti cel putin la fel de batran ca mine ) nu mai merg lucrurile chiar asa... Ceva mai tanar, dar cred ca a prins sfarsitul vremurilor care le-ai prins tu. Dar cu putin noroc, tot gasesti o gazda dornica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate