sorin.iasi Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Daca vrea cineva sa isi puna o plasa de sarma pentru protectia radiatorului, am doua bucati care mi-au ramas si nu am ce sa fac cu ele. Bucatile au dimensiunile aproximative: 26 x 31 cm si 50 x 67 cm cu 'golul' de 8 mm. Cam asa arata: Plasa nu este sudat, ci impletita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 as fi vrut eu una dar nu suntem din acelasi oras si cred k va costa mai mult curierul decat plasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2015 @George blondu, o mai am pe cea mica, daca o vrei. Trimite-mi adresa pe pm si-ti spun cum procedam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Unde gasesc si eu plasa din asta? Am nevoie sa fac o protectie rotunda pentru faruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2015 Eu am gasit la un magazin cu materiale de constructie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 nu mersi...o sa.mi cumpar de prin bucuresti , nu are rost sa platesc plasa prin curier cand probabil cineva va avea nevoie de ea de pe langa tine. e destul de ieftina k sa ne complicam. mersi inca o data pt gest. stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2015 Nu platesti curierul, tocmai.ro livreaza gratuit atat timp cat nu primesti bani ramburs. Adevarat, este ieftina. Facem cum vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate