Sari la conținut

Pareri Polish Aluminiu


Postări Recomandate

O sa incerc prima oara varianta mai usoara si mai safe, adica un polish aplicat manual, sa vad ce iese. Daca nu merge asa atunci o sa incerc cu o "unealta" pt slefuit si daca nici asa nu reusesc o sa rog un coleg care se pricepe, contra cost, sa ma rezolve :) Sapt viitoare ma apuc de treaba, va tin la curent!!! Multumesc mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

nu fac reclama, nu da cu paru'

 

cica treaba asta 000 plus kerosen..

 

Lana metalica

Lana metalica este fabricata din sarma din otal trasa la rece, cu un continut scazut de carbon.

Lana metalica este compusa din filamente foarte subtiri de otel, folosita la curatarea suprafetelor lemnoase, a obiectelor din metal sau la pregatirea peretilor inainte de zugraveala.

Lana metalica foarte fina este folosita cateodata si ca obiect imflamabil in situatii de urgenta; ea arde si atunci cand este umeda.

Caracteristici
  • este folosita in industria mobilei, fiind un element foarte bun pentru curatare;
  • datorita caracteristicilor sale abrazive, este folosit si pentru curatarea sticlei, fara a folosi apa sau alte solutii de curatare;
  • curata si poliseaza obiectele din inox;
  • curata obiectele din cupru;
  • ajuta la pregatirea peretiilor pentru zugraveala;
  • indeparteaza rugina de pe suprafetele metalice.

sw.gif

Detalii tehnice

 

Grade de fabricare 0000 (super fina) 000 (extra fina) 00 (foarte fina) 0 (fina) 1 (medie) 2 (medie aspra) 3 (aspra) 4 (extra aspra) Continut de carbon © 0.07% - 0.12% Ambalaj in role de 5, 10, 15 si 20 kg, acoperite cu polietilena;
Aplicatii
0000
– SUPER FINA Lustruieste lacul inainte de ultima aplicare. Lustruieste lacul de mobila. Confera aspect mat vopselei lucioase. Curata geamuri fara apa sau detergenti.
000
– EXTRA FINA Indeparteaza praful de pe crom cu ajutorul kerosenului. Curata si lustruieste otelul inox. Indeparteaza petele de vopsea de pe mobila. Pregateste suprafetele intre aplicarea straturilor de lac.
00
– FOARTE FINA Reda aspectul original ferestrelor de aluminu. Netezeste arsurile de pe mobilier si produse din piele. Curata si lustruieste antichitatile din cupru. Repara suprafetele lacuite.
0
– FINA Curata sedimentele dintre tigle. Curata ustensilele mari. Curata tevile si racordurile de cupru. Curata acoperisurile inainte de imbinare.
1
– MEDIE Curata peretii albi folosind pulbere Pregateste suprafetele pentru vopsire. Indeparteaza rugina de pe sobe si fonta cu ajutorul terebentinei. Indeparteaza ceara si grasimea de pe linoleum si cauciuc.
2
– MEDIE ASPRA Indeparteaza vopseaua de pe matrite/mulaje si de pe colturile dificile. Indeparteaza zgarieturile si bavurile de pe alama si cupru. Curata lacul vechi de la antichitati cu ajutorul solutiilor de curatat. Curata caramizile de sticla. Curata izolatorii ceramici si sitele de metal.
3
– ASPRA Indeparteaza lacul si vopselele. Indeparteaza vopseaua de pe sticla si tigle. Curata caramizile de sticla. Indeparteaza vopseaua si lacul de pe podele. Reda aspectul exterior al lemnului.
4
– EXTRA ASPRA Indeparteaza coroziunea de pe metale si tigle folosind terebentina. Excelent pentru curatarea motoarelor de masina. Poate fi folosit pentru cojiri masive.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Ai comandat o direct de pe site ul asta? Sau gasesc si prin magazinele de la noi? E interesanta chestia mai ales ca nu e o subst abraziva... Ms!

cred ca au pe stoc la mymoto, nu mai stiu de unde l-am luat. Este ff eficient si ieftin, iti si ramane daca faci cadrul

» Post actualizat in 14 Oct 2016 09:11

Cred ca merita incercat produsul asta, am vazut ca mi l a mai recomandat un coleg pe prima pagina. Multumesc

iti dau eu banii pe el daca nu vei fi multumit! :)

Editat de yuk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...