adi_b Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Salutare,sunt interesat daca se mai tine ceva concursuri prin aceste zone ,mai exact de enduro. Stiu ca la BM s-a tinut vreo 3,4 ani dar anul asta nu vad nimic anuntat.5cam slaba miscare in partea asta de tara. Sau poate se organizeaza ceva pe la Sighet,Borsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Parca in fiecare an se organizeaza la Valea lui Mihai sau Diosig ceva competitii enduro, nu stiu exact cind sau daca se mai tin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Ia legatura cu Dani Conopan,search pe google si gasesti numar de telefon de la el de la service ktm si iti zice el exact ce si cum.desi din ce stiu eu nu prea mai misca nimic aici in zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate