Cergă Cristian Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Am si eu o problema la pompa de apa la un majesty de 250. Am cumparat kitul de reparatie la pompa de apa care continea : paleta cu tot cu fus , presetupa si simeringul. Le am ansamblat cu atentie si le am pus , dar acum curge ulei pe acolo si nu inteleg de ce ? Daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii sa posteze aici, ca in scurt timp cedez si ii dau foc .Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Poate iti curge pe langa o-ring , si eu am avut problema asta. Am schimbat o-ring-ul si gata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cergă Cristian Postat Februarie 27, 2015 Autor Share Postat Februarie 27, 2015 De unde ai cumparat o-ring , asta daca ai majesty ? Ca eu am strigat 10 ca nu se nimereau , mi le taia cand il bagam... Nu am gasit special pentru ce mi trebuie mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Eu am luat de la piese auto , era 1 leu bucata . Am luat pt R6 , s-a potrivit , deocamdata nu mai curge . Dar cineva mi-a zis ca alea nu vor rezista prea mult . Calitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cergă Cristian Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 Nimic din ce am cumparat nu s a nimerit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 cumpar lampa semnalizare drepta fata, pt.kawasaki ER 5 din 2006....Catalin.....0744304589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cergă Cristian Postat Septembrie 26, 2016 Autor Share Postat Septembrie 26, 2016 Postez tot aici sa nu fac alt topic. De ce nu mai sta la ralanti dimineata ? Trebuie sa l tin accelerat 2min pana se incalzeste si dupa merge normal. Nu inteleg ce are. Am schimbat 2 socuri si tot asa face. Problema a aparut brusc, azi a mers bine , maine nu a mai mers...Aveti vreo idee ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate