Sari la conținut

alex.alexey

Membru
  • Număr conținut

    497
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex.alexey

  1. Cumpăr galerie inox pentru cbr 900rr sc33. Dacă are cineva, astept mesaj privat. Multumesc!
  2. Multumesc frumos pentru aprecieri! Nu am mai avut de ales si a trebuit sa aleg Japan, dar nu sunt dezamagit. A venit si arata chiar bine. Nu am mai avut nici timp sa scriu prea mult pe forum. Revin cu ceva poze. S-au montat in mare parte piesele pe cadru. Inainte sa montez motorul s-a facut un reglaj la tacheti, s-a facut un intinzator manual, din cel original. Intinzatorul avea joc foarte mare, iar in sarcina incepuse sa se auda un sunet foarte urat in motor.
  3. Foarte faine toate. Pana la urma nu ai mai vandut cbr-ul?
  4. Nu-i bai. Eram curios la cel de bmw. Merci fain
  5. Am sperat si eu la un fazer 1000, 2006 in sus. Inca sper, dar mai am un tenere in cap. As prefera tenere-ul ca ma pot baga si pe coclauri. Daca nu ai montat inca amortizorul. Poti sa iei ceva dimensiuni la el, te rog ? Diametrul gaurilor si lungimea lui din gaura in gaura. Mersi mult.
  6. Salutare! Ca tot vorbeam de jante, din pacate, nu am reusit sa-mi cumpar modelul pe care mi l-am dorit, deoarece cei de la XXR vand doar set iar ceva SH nu am gasit. Asa ca a trebuit sa cumpar un Japan Racing JR11, foarte asemanator cu XXR,. Daca stau bine si ma uit la ele, diferenta este doar in centrul jantei, la butuc. Mi-ar fi placut mult xxr-ul black chrome. Japan-ul l-am luat cu culoarea " hyper black", iar la fel, nu vad diferente, dar putin mai concava fata de xxr. Despre motor pot sa spun ca: Piesele au ramas la un prieten bun, acolo unde si fac motorul. El a ramas sa le vopseasca, motor, cadru si alte chestii mici. Pana la vopsit, a trebuit sa le pregatesc: spalate, slefuite, degresate. Am zis ca este ultima oara cand mai slefuiesc un motor. Bascula am inceput-o si pe ea. Am avut ceva probleme cand am cumparat bascula monobrat, abia dupa o saptamana mi-am dat seama ca imi lipseste suportul de etrier, el nefiind montat pe monobrat. I-am trimis mesaj tipului dar nu mi-a mai raspuns. " baiat fain" Am stat cateva luni pana am gasit un suport de etrier, am tot intrebat prin Ro, prin Nemtia. Nimic. Intr-un final am gasit aici la cineva. Acolo trebuie sa fac ceva modificari la etrier, fiind dual brake. Trebuie sa anulez un furtun si sa leg cele doua intrari. Exemplu poza: Am avut o mica surpriza cand am inceput sa curat si sa slefuiesc motorul. Mi-am zis... aici trebuia sa fie o serie. Da, cand am cumparat motorul, m-am uitat doar la seria de cadru, am vazut ca e ok iar la cea de pe motor nu m-am mai uitat. Am zis ca "deh", neamt, nu face el cacaturi. Intr-un fel imi convine, daca o sa fie sa schimb motorul, nu trebuie sa-l mai trec in acte. Iar restul de piese, puse bine:
  7. Ai facut fz-ul asta intr-un mare fel, cu gust. Sa te bucuri de el din plin si sa faci cat mai multi km fara neplaceri.
  8. Le-am lăsat mesaj ieri. Din pacate vand doar la set...
  9. Dacă o comand din Ro sau din Germania, ei tot din Uk o comanda, plus adaosul lor. Imi convine mai mult sa o iau de la mama lor.
  10. Mersi fain, Geo. De aici aveam de cand sa o comand sau pe ebay ca si acolo au magazin.
  11. Nu prea vreau japan racing, sunt o idee mai grele plus materialul mai casant. Iar la ei pe site nu gasesc xxr. Xxr din cate stiu sunt facute in UK. Doar sa comand de pe ebay.uk pana in Germania iar atunci o sa fie putina scumpa.
  12. Mulțumesc frumos. Ai mei se joacă și cu pisica si cu câinii. :))
  13. Nu nu...aia am pus-o doar de caterinca. Pentru final am ales un xxr 527 black chrome, 7.5J sau 8.25J. Problema este ca nu o prea gasesc.
  14. Ceva o sa caut, nu vreau sa il las asa. Cu toate că nu am auzit pe nimeni sa aibe probleme pana acum. Ma gândeam la alt pinion de pe alt motor dar pana atunci mai durează puțin.
  15. Mulțumesc frumos ! Mai erau câteva chestii pe care trebuia sa le fac dar nu am mai apucat atunci.
  16. 700 euro mandat pe ea. A avut toate piesele, doar ca mi-a convenit ca a avut doar 30 mii km.
  17. Exact. M-am folosit de el asa cam 8 mii km prin Germania.
  18. Imi pare rau, nu pot sa iti spun acum nimic. :)) Bascula este deja pusa, vopsita, mai trebuie mici chestii.
  19. Multumesc frumos pentru apreciere. Voi incerca sa pun cat mai multe poze pentru ca alea sunt farmecul unui topic\ proiect. Revin cu inca cateva poze de cand am luat capra si ce probleme a mai avut. Comanda stanga de pe ghidon, nu aveam lumini si nici claxon. Am incercat s-o repar dar lipsea ceva si am zis ca renunt si cumpar alta comanda. Aici a fost prima ei pornire dupa aproximativ 7 ANI. A mers bine cam 1 minut, dupa care a inceput sa mearga in 3 pistoane. Carburatoare iar date jos, chesti , trestii. O membrana era gaurita plus un cui nu inchidea bine. 20190506_195430.mp4 Toba originala, 2 suruburi rupte de la baza. Se mai tinea intr-un surub. Gaurit, dat alt filet, pus suruburi din inox. ( Clar, provizoriu, pana la proiect.) Switch-ul de la frana fata si el nefunctional. Am incercat cu WD40, si alte chestii. NIMIC. Cand mergea, cand nu. L-am inlocuit si pe dansul. ... ... Clar, dupa atata timp, probleme si cu robinetul de benzina, nu doar cu vacumul. La care schimbasem garniturile. Intr-un final a trebuit sa cumpar si alt robinet. Pentru ca cel original curgea si nu am gasit kit reparatie decat pentru vacum.
  20. Salutare! Dupa cativa ani am reusit sa-mi indeplinesc un vis. Sa ma apuc de un streetfighter. Am cumparat un cbr 919 1997 din Germania care zacea intr-un garaj de prin 2012. Tipul vrand sa se apuce si el tot de un proiect streetfighter dar din lipsa de timp\bani a renuntat. Cand am cumparat-o, arata in felul asta, dupa care m-am apucat sa-l refac ca sa ma pot plimba putin prin Germania, eu fiind aici. L-am cumparat fara sa-l pornesc, acasa ajuns primul lucru pe care l-am facut a fost sa ii pun rezervorul sus sa vad daca porneste sau nu. Si dupa am inceput sa cumpar piese pentru el. Gume, rulmenti fata, simeringuri + ulei furca, ulei, filtre, bujii si alte maruntisuri. Mufa releului de incarcare era deja topita, norocul meu ca nu a picat si el. Cu toate ca am cumparat altul mosfet de rezerva. Aici mai sunt ceva poze cu starea in care l-am adus si cat sa fie functional. Revin in curand cu detalii.
  21. Da... Am găsit într-un final pe forumurile din afara. La jug diferă offset-ul. Iar furcă de 02-03 e mai scurtă cu 15mm.
×
×
  • Creează nouă...