Banzay Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Azi/maine? Mers babeste ca e frig inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 e prea departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 Intreb si eu, nu dau cu parul Am postat pe general, poate mai are cineva de prin zona chef de rontait ceva bun. Asta daca nu s-a inchis pravalia intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Ah, esti din Ct, pentru tine merge drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 (editat) Salut ! Cine mai merge ? A ramas pe duminica ? Nu se anunta ploaie ....cel putin pe zona noastra . Editat Februarie 28, 2015 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 A ramas pe maine, nu prea s-a anuntat nimeni, asa ca mi-am rezolvat si eu treburile pe la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate