KiD Vicious Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Salutare! Am o casca HJC CL-14, la care as vrea sa-i schimb viziera. Stie cineva o sursa, in tara, care se ocupa cu import de asa ceva? Nu vreau sa ma complic cu Amazon/Ebay, decat daca-i singura alternativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 scorpio az. eu am Ac11 daca te intereseaza sa iei dupa ebay, ma bag si eu ca imi trebuie sa iau un mecanism si o viziera, si ne impartim la transport » Post actualizat in 01 Mar 2015 19:54ac 11 cu cl14 au acelasi mecanism si aceasi viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 salut ! o intrebare. am capul usor catre rotund. crezi ca mi se potriveste acesta casca ? tot de la scorpio az ma gandeam s-o iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Te pot ajuta eu cu viziera pentru casca ta. Este ca noua, si este clara. Astept PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 http://www.scorpio-az.ro/produse/31/Accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiD Vicious Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 Salutare tuturor! @ eduard.94 - momentan nu ma grabesc, dar prospectez in continuare optiunile. Crezi ca putem iesi mai ieftin comandand de pe Ebay decat de pe "scorpio az".Nu stiu exact cum se calculeaza TVA-ul si taxele vamale. @ pogor - si eu am capul rotund, si casca mi-e usor maricica, dar cred ca o sa-ti placa cum se aseaza pe cap. @ m4mihai - o sa-ti trimit un pm maine seara.(pana atunci sper sa aflu cum se trimite pm-ul ) Multumesc tuturor, si astept in continuare si alte propuneri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_88963 Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Incearca la romimoto in gherogheni. (www.romimoto.ro). Am fost si eu zilele trecute pentru viziera pentru HJC CS-12. Daca nu au pe stoc, aduc orice la comanda. Dureaza cam o saptamana si costa cam 120 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate