clodel Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Povestea incepe.. dupa multe calcule si sacrificii )... Decembrie 2014. Foarte entuziasmat nu am stat prea mult pe ganduri am si saltat-o (multumesc lui Bujie.. unii de pe forum il stiu, ) o bijuterie de moto. Ajuns la destinatie am dat-o jos ( Pe drum spre casa am dat cateva telefoane si am rezolvat-0 si cu asigurarea ca nu am avut rabdare deloc ) si am trecut la curatat si la lustruit. inca aveam fosta moto si cred ca era un pic geloasa Prima plimbare - destinatie: Sinaia - o plimbare deosebita in mijlocul lui decembrie (cine s-ar fi gandit) A stat putin pe dreapta si in ziua de craciun a cerut la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 frumos,sa va poarte sanatosi si sa aveti grija unii de altii(ma refer si la moto aici ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 (editat) In scurt timp schimbari au inceput sa apara. dorite si nemaipomenite COBRA USA Speedster Longs am pus mana pe trusa de mecanic si dai mestereala in curand COBRA Fi2000R probabil. nu sunt inca sigur de model. » Post actualizat in 02 Mar 2015 21:57 frumos,sa va poarte sanatosi si sa aveti grija unii de altii(ma refer si la moto aici ) multumim toti 3 si sa ne vedem cu bine » Post actualizat in 02 Mar 2015 21:59 un mic clip » Post actualizat in 03 Mar 2015 11:20Sunt in cautare de coburi mai mare peste 20L si risere. daca are cineva sa ma anunte. Editat Martie 2, 2015 de clodel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 (editat) Un inceput de Aprilie cu vreme buna Buzau - Ciolanu » Post actualizat in 11 May 2015 19:58 » Post actualizat in 11 May 2015 19:58 » Post actualizat in 11 May 2015 20:143 Vulcanisti pe drumuri » Post actualizat in 11 May 2015 20:18 Editat Mai 11, 2015 de clodel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Arata bestial cu noile tobe. Cred pe viu, baga ceva gălăgie:):) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 cred ca suntem putini cu de astea. daca ai nevoie de ajutor la ceva ...da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Cele mai bune si mai clasice choppere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexlink Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salut! Ai mai pus pe ea COBRA Fi2000R? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Martie 14, 2016 Autor Share Postat Martie 14, 2016 Daca nu are popping dupa ce a schimbat tobele sau vrea sa i puna hypercharger , atunci nu cred ca il ajuta cu ceva fuel processor-ul , dar decizia e a lui . Salut, face rar popping si in special cand sunt in ture mari. nu vreau sa ii pun hyper momentan insa, m am gandit la un commander . inca nu stiu ce e mai bun pt moto. unii spun ca e bun commanderul alti ca nu conteaza pre mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Octombrie 22, 2018 Autor Share Postat Octombrie 22, 2018 (editat) salut tuturor . dupa multe lupte am decis sa dezmembrez moto. daca cineva are nevoie de ceva nu ezitati. singurele piese defecte sunt : arborele + cuzineti am dat deja : mansoane , teava ghidon, spatar sofer. in caz ca nu raspund repede : 0764242323 Editat Octombrie 22, 2018 de clodel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate