stefz Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Salutare tuturor. Din cauza problemelor de sanatate, am fost nevoit sa ma las de ciclism montan. Vreau sa trec la ceva mai "hard". Vreau sa-mi achizitionez un enduro. Nu stiu ce motocicleta sa-mi iau, cu ce motor(daca in 4t sau 2t), ce marca etc. Am 17 ani jumatate, in septembrie fac 18. Eu ma gandeam sa-mi cumpar de 125, dar nu pot merge pana in septembrie si am auzit ca alea de 50 sunt puturoase( daca pun un set big bore cum e?). Voi merge mult prin oras, dar si prin paduri. Ce imi recomandati? Bugetul este de 4000 lei. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Condu22 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Incearca o Honda Varadero XL 125V, motor in patru timpi, doi cilindi. Dar cred ca va trebui sa mai umblii putin la buget... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Ai rabdare pana faci 18 ani, sa nu te trezesti ca prostu cu cazier/amenda penala pentru un lucru de doi bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefz Postat Martie 16, 2015 Autor Share Postat Martie 16, 2015 (editat) @Condu22 Nu-mi place tipul ala de motocicleta. Vreau ceva spre motocross @Proxi de ce sa ma trezesc cu chestii dinastea? e legal sa merg cu motor 125 ccm de la 16 ani, dau de permis A1 Editat Martie 16, 2015 de stefz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 sachs zx 125. motorizare yamaha, inmatriculat, 800euro, la 1000 euro iti dau si roti de cupermoto la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefz Postat Martie 17, 2015 Autor Share Postat Martie 17, 2015 Ti-am trimis mesaj pe privat. Ce diferenta este intre motoarele de 4 t si cele de 2 t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 @Proxi de ce sa ma trezesc cu chestii dinastea? e legal sa merg cu motor 125 ccm de la 16 ani, dau de permis A1 Vei da, deocamdata nu ai permis... Daca astepti 4 luni, te inscrii, faci scoala si poti da direct de A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefz Postat Martie 17, 2015 Autor Share Postat Martie 17, 2015 Saptamana viitoare ma duc sa dau de a1 la tecuci. Vreau sa merg doar cu enduro de 125, de ce sa mai astept ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate