raduph Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Salut, Am nevoie de o baterie de schimb pentru un fz6 2004. 150/70/130 e ok ca dimensiuni, nu am manualul la indemana si ultima pe care am luat-o la ochi e un pic mai mare si se propteste rezervorul in ea. Unde as putea gasi in Ploiesti un magazin deschis dupa ora 18:00? Mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Salut..daca vrei te pot ajuta cu o baterie varta 151/70/131...in manual nu iti da dimensiuni..dar descrierea ta este buna ..si posibilitatea este de 100% sa iti ajunga diseara dupa ora 18.. stima.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduph Postat Martie 17, 2015 Autor Share Postat Martie 17, 2015 Salut, intre timp am sunat la Romica si surprinzator mi-a zis ca are pe stoc. I-am spus deja sa o formateze si imi place sa ma tin de cuvant. Ma pregatesc si de revizie, s-a intamplat sa ai bateria asta sau te ocupi cu piese, ca mi-ar trebui si niste preturi la ulei (pref. Motul 5100, 10w40), filtre si placute de frana fata/spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate