Jump to content

mutumario

Membru
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mutumario

 1. salutare.. Foarte bun sfatul lui GoodKat.. dar un ultim procedeu bine este dupa polisarea finala, dat un lac de protectie .... Spor...
 2. La cati km faci schimbul, eu cand aveam yzf la 3000 schimbam.
 3. Probabil ca B a bagat,o decat la financiar. Mai du-te in alta zi la alt ghiseu, poate ti,o inmatriculeaza sau cere si tu o audienta la un sef de la inmatriculari si ii explici situatia. pana la urma tu esti de buna credinta, la financiar e ok . Fara copii si nebunii dupa talon.
 4. Ai folosit un cablu OEM , l-ai montat corect fara prea multe cute ?
 5. Pretul este unul corect, si la auto este 300-400 de lei de piesa.
 6. Este vre-un magazin in Bucuresti care comercializeaza polish Autosol ?
 7. Daca esti din Bucuresti iti recomand un service bun, in zona garii de nord.
 8. Bravo baieti...frumoasa tura..si ca nu a-ti avut alte evenimete neplacute !! stima ! si ca motoretele au mers.. Alex.b374...tu dece nu te-ai bagat..?
 9. Salutare...mai intai il cureti...apoi operatiunea este simpla..zlabesti ax roata spate...si , vezi ca pe stanga si pe dreapta ai ceva gradati..daca nu le vezi,,curata bine ca este posibil sa fie mizerie .. daca mai intampini ceva , scriene..
 10. Salutare... Am revenit,cu cateva poze de inceput..sper sa am toate piesele sa termin..vopsitorie gata,piesele sosira toate,cred...asta daca am uitat ceva.. Pe parcursul lucrari mai revin cu foto...poate cu ea gata... Stima tuturor !!
 11. Salutare.... incep si eu ..sau deja am inceput,,cu o yamaha sr250 1979... am sa revin cu poze ...la final.. Stima tuturor...
 12. Buna ziua.. este acum pe 4 iunie ? este chiar in spate la hipermarcket Cora ? Multumesc.. ora de incepere ?? Scuze..gata am citit...program si zile..
 13. Salutare..din cate stiu aceste modele au avut probleme cu rezervorul si pompa benzina...iar daca este injectie,sintomul acesta il da acel TPS.asta daca se aprinde martorul galben in bord..si ce cod de erroare da..... ca o verificare.. Stima..verifica info la un dealer Yamaha..
 14. Salut..aceleasi prb le-am avut si eu.burg 125cc..am mers cu viteza maxima de 57 km.h..nervi..am verificat daca in timpul mersului pe cricul central, cand accelerez se ridica subarul(membrana carb)..scoate fultunul de legatura intre filtru si carb si verifica ..!! stima..
 15. Suna pe alex din constanta pote te ajuta el... 0723709939
 16. Eu am trecut prin zona la 5 min..dar cu masina..si nu ma lasat sa trec ..bulevardul il inchisese..nu trecea nimeni..6 masini de police..blocat totul..smurdul era inca acolo.. stima ..
 17. A venit momentul s-a iti iei... motoreta.... S-o stapanesti sanatos.. Stima !
 18. Asa cum spune titlul,avem nevoie de 2 sau 4 motociclete Ural,Bmw..ceja cu atas mai vechi,,functionale sau nu.. pt 2-3 zile..Contact Alex 0761434551 intre 31.03- 2,3.04.2015..Stima ..
 19. Dece nu incerci ceva inaltatoare..te ajuta si la enduro cand stai in picioare..Stima..
 20. Ziua buna..nu stiu cat de buna..ca plouaaaa... imi spuneti si locatia ? Merci !.. stima !!
×
×
 • Create New...