mir Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 hello! tot caut de un timp membrane pentru carburatoare de honda ntv din 93. problema e ca pana acum am gasit doar aduse de la honda, cu tot cu subere, dar cu 100 euro (x2). la louis din cate vad au cu 15-30 euro bucata, dar numai de suzuki,yamaha,kawasaki. numai honda nu! incredibil! deja nu stiu unde sa mai caut. are cineva vreo idee? sau de unde pot sa aflu ce suzuki/yamaha/etc are carburatoare ca ale mele? o sa ma uit ce marca/model sunt si postez. poate se nimereste sa citeasca cineva care stie ce carburatoare are pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 motomania sau honda ......adik intermotorcicles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Originale Honda,ori la dezmembrari o sa gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 hello! tot caut de un timp membrane pentru carburatoare de honda ntv din 93. problema e ca pana acum am gasit doar aduse de la honda, cu tot cu subere, dar cu 100 euro (x2). la louis din cate vad au cu 15-30 euro bucata, dar numai de suzuki,yamaha,kawasaki. numai honda nu! incredibil! deja nu stiu unde sa mai caut. are cineva vreo idee? sau de unde pot sa aflu ce suzuki/yamaha/etc are carburatoare ca ale mele? o sa ma uit ce marca/model sunt si postez. poate se nimereste sa citeasca cineva care stie ce carburatoare are pe motor... Incearca la Tomina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Si eu am avut aceeasi pb, pana la urma de lene tot la Honda am ajuns, 124 E fara TVA . Ai putea sa ii dai un mail lui Stefan de la www.hessler-motorsport.de, si sa vezi la ce pret e prin Germania o membrana pentru ntv '93. Eu cand am vb cu el pentru Transalp nu mi a gasit...dar poate tu ai mai mult noroc . email : stefan@hessler-motorsport.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mir Postat Decembrie 17, 2006 Autor Share Postat Decembrie 17, 2006 ok mersi mult! probabil o sa iau de la honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate