Ionut Croitor Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Salut am un zx6r 1996, Astazi am schimbat placile de ambreiaj , am vazut ca axul care vine din cutia de viteze e putin stramb si cand invarte se cunoaste destul de tare ca e stramb si imi joaca si oala de ambreiaj , e ceva normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 (editat) Nu este ceva normal! Posibil o trosneala serioasa pe dreaptacu lovitura in oala de ambreiaj. Editat Martie 22, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Croitor Postat Martie 22, 2015 Autor Share Postat Martie 22, 2015 (editat) Nu este ceva normal! Posibil o trosneala serioasa pe dreaptacu lovitura in oala de ambreiaj. trebuie schimbatat toata cutia ? , S.au se poate rectifica? » Post actualizat in 22 Mar 2015 11:00 sau se poate schimba axul cutie viteze care vin pinioanele? Editat Martie 22, 2015 de Ionut Croitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Axul trebuie schimbat,daca spui ca are bataie. » Post actualizat in 22 Mar 2015 12:34asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate