mihai_prd Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 George, ca sa nu muncesti degeaba (nu stiu cum sa ma revansez acum), lasa-mi pe PM un nr de telefon sa te sun, cred ca e mai eficienta calea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 13, 2015 Autor Share Postat Iunie 13, 2015 Ultima achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 Deci, ai rezolvat. Brava!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 Nu am rezolvat. Asta e cadranul civil. Acum trebuie sa il trimit unei persoane dispuse sa il copieze si sa faca replica dupa cel din postul, dar am posibilitatea sa-l trimit fizic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 @ Mishu _ PRD .. rusinica ca nu ai apelat la singurul inginer TARE din comuna Berceni capabil sa rezolve .. si stie si CAD .. si planseta ... si fost derector! .. si fara bani !!! @ George M ... foarte tare! ... sincer nu mai stiu CAD ... foarte frumos ... si serigrafie ...SAMD ... bravo .. @ Mishu_ PRD ... nu o sa mai dorm niciodata cu tine in cort! ... promit! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 Esti prea multifunctionaldirectionaldezvoltat pentru gusturile mele. Deci, stii sa faci o treaba buna sau habar nu ai? PS. Vezi ca e oferta la Decthlon la corturile de o persoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Esti prea multifunctionaldirectionaldezvoltat pentru gusturile mele. Deci, stii sa faci o treaba buna sau habar nu ai? PS. Vezi ca e oferta la Decthlon la corturile de o persoana. ps: la multinationaldezvoltatderectorat .... are relatii care poate ps: stiu ... deja am investit in saltea ..ca sa nu ma mai tii tu pe jos!!!! ... cortul e moca la ciornei ...inca !!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 4, 2015 Autor Share Postat Iulie 4, 2015 Multumita lui Nicu Storm a.k.a. furtex si echipei lui, incepem sa ne apropiem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 28, 2015 Autor Share Postat Decembrie 28, 2015 Si cu ajutorul graficianului Sorin David, probabil pana la sfarsitul anului este gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate