Sari la conținut

furtex

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de furtex

  1. Salutare tuturor, Azi am pornit mobra ( un 600 SA '2005). Imi clipeste senzorul ABS din bord. Franeaza bine ... merge bine ... da nu se opreste din clipocit. Stiti cauza ... s-a mai intamplat cuiva? Merci, N.
  2. Salutare, Dezmembreaza cineva vreun 600 S primul model ? Am nevoie de o oglinda stanga. Merci,
  3. Salutare tuturor, Am facut o prostie ... am desfacut complet fara sa-mi dau seama cablul (reglajul) de la relantiu. Acum nu mai gasesc locul unde intra in carburatoare. Stiu ca intra intre carburatoarele 2-3 dar nu gasesc unde intra cablul. A mai desfacut cineva acest cablu? ms.
  4. Salut, greu de dat rzervorul jos? ceva probleme de care trebuie sa tin cont ?... ce bujii recomandati? ms
  5. Salut, In format pdf? da-mi-le pe ambele pe mail. nicolae.furtuna@gmail.com merci, N.
  6. Salutare, Gasesc si eu vreun manual in limba engleza ? Ms
  7. de vanzare alternator Nipru - 200 ron bucuresti / ilfov - pm sau 0728 888 078
  8. Eu am gasit sub bord (mesterit de fostul proprietar neamt) un intrerupator care imi aprinde faza scurta si pe farul drept. Intensitatea este mult mai mica decat faza stanga. Nu il folosesc si nu stiu cum e legat la instalatie. Deci se poate. Teoretic.
  9. merci mult. te tin la curent daca ma hotarasc. zi faina, N.
  10. daca stii cumva .... care ar fi visul erotic al omului respectiv ? merci N.
  11. de vanzare 2 buc carburatoare K63 - made in mama russia. folosite, au fost date jos de pe Nip-ral pret 200 ron (pachet) pm sau 0728 888 078
  12. iar eu va astept cu mult-asteptata tava cu paharele de kerosen va asteptam
  13. felicitari ... ne vedem prin zona ...
  14. cumpar guma 4.00x19 sau 3.75x19 stare buna/noua. PM sau 0728 888 078 ms ps: si camera ... am uitat
  15. thks, e un parbriz de varadero (are aceleasi prinderi/gauri) + un deflector semi manufacturat. Adica deflector cumparat si schimbat geamul cu unul mai mare din plexic. e mult mai bun decat originalul. pana in 100kmh imi vine in dreptul ochilor. peste 100 imi da peste casca. zgomot infernal. oricum si datorita flip-up-ului zi faina
  16. salutare, Am la vanzare una bucata motor Nipru (are alternator, carburatoare K63 originale) fara cutie. A functionat pana anul trecut. Pretul il facem impreuna! Anul asta Nipra a capatat motor de Ural de 7jumate!
  17. Salutare tuturor, De anul trecut posesor si de 600 SA / 2005. O mobra impecabila! Pana acum nu am avut ce sa-I reprosez sau sa-i schimb/strang vreun surub. ps: am nevoie de ornamentele de cauciuc de pe parbriz. am facut niste "matocarii" si le-am distrus pe ale mele.
  18. @ Berceni Atas! Da ce ... Niprele nu merge pe sosea !?! .. doar pe remorca?? @ Berceni Atas! vx 800 cu atas ati vazut? @ Berceni Atas! Trebuie sa punem atas iarna asta pe ceva! ... gasim noi pe ce!
  19. Dragi comunisti, Aseara petrecere, vin, vin, vin, vin ... dimineata capul in colturi ... Sorry ... dau un vin cand ne vedem la Siriu ... sa ma iertati! .. Deci butoiasul de la aprinderea electronica din capul axului cu came! ... care se prinde de axa cu came! ... sorry again! ... Asa e limba noastra ... usor de interpretat cu cava litere in plus/minus! Sa arunce primul cu piatra ala care nu a gresit niciodaataa!!! Merci, Nae
  20. Buna dimineata comuistii, vreau sa cumpar butoias de aprindere electronica pt Nipran! Ala de se prinde in capu' la ambielaj! ... rog seriozitate! merci, N.
  21. @ d-nu Mihai P. Pariu !!!! wanna bet! ... stii ca atunci cand vreau sa fluier, fluier ... oriunde si oricand si cu oricine! ... so don't make me angry ..! ... vezi ca eu sunt nebun "cu acte"! ... ps: ti-ai pus intrebarea vreo data de unde vine "furtex" ... si cred ca ai dormit cu mine in cort de vreo cateva ori ... PAM ..Pam .. pss: Lolo ... eu vin la Siriu oricum ... cu sau fara EA ... psss: cu .. EA ! ..
  22. Pentru tine pastram aparatorile! suna-ma azi, Luni! Maine imi fac bagajele si lectiile, ma tund, ma spal! Miercuri Amsterdam scrie pe portofel! ... Iar cand ma intorc nu mai vand nimic! ... cumparam! ...
  23. Lolo ... eu fara Aleko nu vin! Decat daca este vin suficient sau daca vine si EA! ... Deci hai sa facem sa fie bine! ...Stii ca am promis masa si dans la Siriu! ...Poate te ocupi!
  24. Hai cu ultima strigare la piese de Nipran! Discount total si tva de doar 5-10% depinde de cumparator! aprinderea si furca de cupla sunt plecate deja catre Nipru&Atas la Deta! sorry 255b ...banateanul a fost mai rapid! ...
×
×
  • Creează nouă...