adyteodorescu Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Pentru cei ce nu au plecat la mare din diferite motive.... maine la 10.30 adunarea la Rompetrol Blejoi pentru o tura scurta pana la Slanic cu intoarcere pe Plopeni. Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 pt duminica..ceva plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoicescu Alexandru Adrian Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Este cineva interesat de o plimbare mai lunga de vreo cateva zile sau osaptamana? Vreo propunere de traseu care ati mai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Este cineva interesat de o plimbare mai lunga de vreo cateva zile sau osaptamana? Vreo propunere de traseu care ati mai fost? ce tip de traseu ? sau pe ce motor defilezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoicescu Alexandru Adrian Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Ceva in regim touring mers lejer de preferat munte. Am un GSR600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 ptr weekend se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 doritori de "plimbari" pe circuit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metal_messiah Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Salutare! Sunt nou pe forum si foarte incepator ca motociclist (A2 luat in septembrie 2014, motocicleta am din ianuarie, sub 3000 km facuti). Daca se intampla sa existe printre voi persoane pe care nu-i incurca prea rau un incepator la o plimbare (si care au rabdarea necesara sa aibe un incepator pe langa ei), cautati-ma pe Facebook (Alin Nechita) sau trimiteti-mi un mesaj aici, pe forum. Sunt disponibil cam oricand pe durata verii pentru plimbari (eventual mai scurte, de cate o zi, pana mai prind si eu ceva experienta pe doua roti). Daca ma contactati pe Facebook, va rog sa imi dati Add inainte de a imi trimite mesaj, ca sa fiu sigur ca primesc mesajul in Inbox si nu in Others (si sa-l vad dupa jumatate de an). Singura rugaminte pe care o am e sa nu ma contactati daca sunteti vitezomani. Nu am nimic cu persoanele carora le place viteza, doar ca am prea putina experienta ca sa pot tine pasul cu un asemenea ritm si stil de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 de retinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Salutare! Sunt nou pe forum si foarte incepator ca motociclist (A2 luat in septembrie 2014, motocicleta am din ianuarie, sub 3000 km facuti). Daca se intampla sa existe printre voi persoane pe care nu-i incurca prea rau un incepator la o plimbare (si care au rabdarea necesara sa aibe un incepator pe langa ei), cautati-ma pe Facebook (Alin Nechita) sau trimiteti-mi un mesaj aici, pe forum. Sunt disponibil cam oricand pe durata verii pentru plimbari (eventual mai scurte, de cate o zi, pana mai prind si eu ceva experienta pe doua roti). Daca ma contactati pe Facebook, va rog sa imi dati Add inainte de a imi trimite mesaj, ca sa fiu sigur ca primesc mesajul in Inbox si nu in Others (si sa-l vad dupa jumatate de an). Singura rugaminte pe care o am e sa nu ma contactati daca sunteti vitezomani. Nu am nimic cu persoanele carora le place viteza, doar ca am prea putina experienta ca sa pot tine pasul cu un asemenea ritm si stil de mers. nu mai simplu dai follow la topic,eventual un nr de tel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metal_messiah Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Am dat follow, dar cum am spus si in postarea mea sunt incepator, experienta mea tinde spre 0. Poate ca sunt oameni aici care aranjeaza plimbari si nu au chef de un "copil" pe langa ei. Pe langa asta, poate ca sunt unii carora le place sa mearga mai tare, iar eu nu as putea tine pasul cu ei din cauza lipsei de experienta. Oricum sunt cu ochii pe topic de cand am terminat sesiunea Si, ca sa nu mai fiu atata off-topic... Sunt doritori de ceva plimbari de o zi in weekend-ul asta? Vineri, sambata, duminica, nu conteaza cand. Nu sunt 100% sigur ca voi fi liber, dar sunt sanse mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 sambata daca intereseaza pe cineva la o iesire spre cheia si intoarcere pe brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 mergi usor prin imprejurimile Ploiestiului,nu te arunca la mersul pe Cheia,o sa dureze o eternitate pana ajungi acasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 vb cu baiatul incepator cu gs`ul ,scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 cat va mai duce o iesire pe Cheia cu intoarcere pe Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 in ce sens? » Post actualizat in 15 Jul 2015 06:16timp,benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 un plin de benzina si masa pe langa cheia,max 200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 ok,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 cu placere » Post actualizat in 15 Jul 2015 09:08duminica merge cineva la adancata? » Post actualizat in 17 Jul 2015 12:14nimeni spre brasov sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 ce tip de traseu ? sau pe ce motor defilezi ? In primul rind cind intri pe forum este de bun simt sa te prezinti, adica sa completezi profilul, sa stie lumea cine vorbeste. Apoi daca vrei sa organizezi o ierire cu motorul, tu propui un traseu, succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 24-26 iulie 2015 – East European Bikers Fest (editia 3-a) – Predeal,stie cineva detalii » Post actualizat in 23 Jul 2015 08:35??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 24-26 iulie 2015 – East European Bikers Fest (editia 3-a) – Predeal,stie cineva detalii » Post actualizat in 23 Jul 2015 08:35 ??? parca nu se mai organizeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate