Jump to content

edward_zone

Super Membru
 • Posts

  998
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  VFR 800 VTEC
 • Numar Moto
  DE INMATRICULARE
 • Club
  IN CAUTARE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  CBF 600 SA, VFR 800 VTEC

Recent Profile Visitors

1,601 profile views

edward_zone's Achievements

 1. Bravo! Din cate se intelege este o tura de mers pe moto nu de leneveala la plaja. Doar despre asta este forumul. Personal prefer un echiliblu intre cele 2. 4 zile moto, 3 zile plaja la mijlocul perioadei. Succes!
 2. Daca nu mai porneste este releul de incarcare sau statorul. Cred. Problema acestor motoare.
 3. Pe site-ul HJC apare un vanzator oficial pe Romania care, parerea mea, ar trebui sa aiba un service sau macar sa rapunda la telefon sau la e-mail. Asfalt Uscat SRL
 4. Nici macar importatorul oficial? Poate are un service dedicat. Multumesc.
 5. Dar nu se găsesc de cumpărat?
 6. Salut, Se mai poate repara / schimba ceva la casca aceasta? A picat acel mic bolț care ține mandibula sa se deschidă. Mulțumesc.
 7. Salut, Se mai poate repara / schimba ceva la casca aceasta? A picat acel mic bolț care ține mandibula sa se deschidă. Mulțumesc.
 8. Foarte corect. Doream sa dau un sfat pentru a se informa de zona respectiva. Oricum trebuie sa faca un foc pentru mancare, tantari, animale salbatice, frig, etc, iar acesta este interzis in padure. Cred ca e mai ok in comunitate (ai un dus, wc, mai socializezi, etc) si cu garduri electrice cum este prin Harghita pe unde mai vine ursul. Mai sunt hoti, prosti, betivi, anti-motociclisti, etc. Si mai sunt hotelurile sau pensiunile sau cabanele ascunse prin paduri care nu sunt asa scumpe. Avantaje: apa calda, wc, mancare calda, cafea, receptioniste, cameriste, etc. Nu mai cari cort, sac dormit, cani, vase, topor, cutit, hrana, bautura, apa, etc. Ai loc pentru chitul de pana pe care nul mai ia nimeni. Prin paduri mai faci si pene de cauciuc. Sunt patit. Si trusa de prim ajutor. Cat despre pensat si manichiura nu se pune problema, doar sunt 3 baieti.
 9. HJC RPHA 90S Carbon Pareri? Multumesc.
 10. Daca "exista zone special amenajate, sau pe terenuri proprietate privat" numai ajungi la topicul deschis "(exclus in camping sau zone amenajate special)". Sigur nu ai voie dada cu este camping sau zona speciala opentru campare sau proprietate privata. Nici nu o sa ajungem vreodata ca in Austria. Pace!
 11. Cred ca este ilegal sa aruncati cortul oriunde vreti si sa faceti si focul eventual. Si periculos.
 12. Clar îmi trebuie un electrician cu toate ca înțeleg explicația ta, ca la prosti, întrutotul. Argumente. Nu am timp, nu am habar, nu am scule, nu posed substanțe interzise. De asemena trebuie sa fie o lucrare bună care sa dureze cava timp. Mulțumesc.
×
×
 • Create New...