xdj Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Deci.. vreau si eu enduro, si am gasit unul si la pret bun si la calitate ce cred ca e ok.... atasez linkul, vreau niste pareri, care a incercat sau are de genul http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ktm-sx-din-2003-599291.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 SX este cross , nu enduro. Daca vrei enduro orienteaza-te spre modelul EXC. Totul depinde de ce vrei tu sa faci cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Nu este enduro, nu stii sigur daca este 2003, nu stii cat de bun este pana nu il vede si testeaza cineva avizat. Ca pret nu mi se pare chiar oferta. Orienteaza-te spre exc 125-200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Intrebare: Ce diferenta e intre cross si enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdj Postat Martie 28, 2015 Autor Share Postat Martie 28, 2015 bine...deocamdata sunt destul de amator...vreau sa ma duc la cateva competitii cross/ enduro pentru amatori si dupa aia ma orientez eu... vreau sa stiu numai daca cade in bucati sub mine dupa 2-3 trante sau e rezistent... nici nu vreau sa cheltui prea multi bani inca pe asta si exc- urile cum am vazut cam toate sunt peste 2k euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 (editat) /index.php?/topic/426126-cross-enduro/?hl=%2Bdiferente+%2Bcross&do=findComment&comment=2102903 Cauta pe bikeshop, Ktm model 125 sau 200, categoria enduro, si o sa vezi ca nu sunt toate peste 2000e Editat Martie 28, 2015 de Sher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate