Sari la conținut

bogdan d

Membru
  • Număr conținut

    205
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdan d

  1. O sa te cam plictisesti 6 zile in Samothraki, insula e micuta. Am fost anul trecut de Paste, si mi-au ajuns 3 zile cu tot cu drum sa vad tot ce voiam acolo. Samothraki merita daca vrei salbaticie si peisaje de vis. Gyros am gasit doar in port, in rest mancare gatita (dar foarte gustoasa). Daca vrei deliciu culinar te opresti in Alexandropouli, in drum spre Samothraki, sunt restaurante unul dupa altul. A, si daca prinzi vreme buna, poti sa faci baie linistit, plaja e pustie
  2. Ok, nu neg, n-am avut husa cu gel de la Louis. Dar suportul cu gel, din linkul dat de mine in postul 2, nu are problema asta. Dupa o zi in soare saua e oricum fierbinte, nu am observat sa fie mai fierbinte in zona cu gel comparativ cu zona fara gel. E bine de stiut oricum ca nu toate sunt la fel
  3. Nu e nici o problema daca sta la soare.
  4. Nu stiu de cine zici tu din Brasov, dar gasesti pe ebay suport din gel(ex: https://www.ebay.com/itm/MOTORCYCLE-GEL-SEAT-PAD-SOFT-SOLID-MEDICAL-GRADE-UNIVERSAL-XLARGE-DANMEDICASOUTH/202042912258?hash=item2f0ab22e02:g:O-UAAOSw9eVXUo~3). Oricine se ocupa de modificat sei ar trebui sa fie in stare sa scobeasca saua si sa iti puna gel. Nu te astepta la minuni daca mergi mult, e mai bine cu gel, dar nu cine stie ce.
  5. Vezi ca si MST337 si MST337 RAC au tot 4 mm grosime: https://www.trwaftermarket.com/en/catalogue/#market=ro&vehicleType=M&partNumber=mst337 Litera C din poza atasata de tine nu reprezinta grosimea.
  6. Aveti grija la discurile TRW de pe Louis.de, mi-am luat "teapa" pentru un F650 carburatie. Discul nou pt F650 de la ei de pe site era mai subtire ca cel de fabrica ((https://www.louis.de/artikel/variante/lucas-bremsscheibe-vorne-mst387-feststehend/10043680) 5mm are discul nou OEM, cel de la ei are 4.5 mm. Am crezut ca e vreo greseala de expediere, dar se pare ca asa recomanda ei pentru F650. Chestia asta nu e scrisa pe nicaieri pe site, ei dau dimensiunile discului, dar nu si grosimea.. Am scris "teapa" cu ghilimele, pentru ca pe Louis ai drept de retur timp de 2 ani. L-am returnat, dar am pierdut timp si bani. Asa ca intrebati-i inainte sa dati comanda.
  7. mai poti incerca cu imprimare 3d, gasesti pe google
  8. Tu nu esti in grupul de Whatsapp? Vezi ca intreba cineva acolo de iesire. Forumul se pare ca scoate notificarile la topic, sunt convins ca urmaream postarile noi..dar se pare ca nu..
  9. Eu am luat de la astia: https://www.anatex.org/contact/, si a fost bun materialul. Dar sunt in Bucuresti, in Craiova nu stiu.
  10. http://www.samtradi.ro/ - Mogosoaia http://itprar.ro/ - Ilioara Depinde care iti e mai aproape, eu am mai facut in Mogosoaia, si e ok. Vezi ca au program scurt sambata, suna la ei inainte.
  11. Am facut un grup de Whatsapp, ca sa putem comunica mai usor, sa planuim urmatoarele iesiri, etc. Trimiteti-mi mie sau lui Krong mesaj cu numarul de telefon, si va adaugam.
  12. Fu interesanta tura asta, mai ales la coborare pe un drum mai "drept", pe harta cel putin Protagonistii: Momentul ala in care in spatele tau tuna si se dezlantuie potopul, dar pe tine te doare-n plua ) Alte cateva poze:
  13. Pai spune-ne si ce fel de pickup ai. Merci!
  14. Cristi, iti recomand sa mergi pana la coclau in Titan (https://goo.gl/maps/vqaNGVsJrxn). Daca poti sa faci urcarile si coborarile de acolo cu motorul, nu o sa ai probleme nici la munte.
  15. Pentru pct 1: Daca tot ajungeti in zona Rucar, vizitati si Mausoleul Mateias, aveti o priveliste frumoasa de acolo. Puteti manca chiar vizavi, sau eventual fix inainte de Rucar, e un restaurant cu specific romanesc pe stanga, sau dupa Rucar->Podul Dambovitei, am mancat foarte bine la Pensiunea Nedeea. Dar sunt o gramada de alte pensiuni, locuri prin zona unde se mananca bine. Pestera Coltul Surpat e micuta, nu prea e mult de vazut, dar e aproape de sosea si merge. Daca o tii inainte pe drumul ala vreo 20 de km, ajungi la barajul Pecineagu in 1h. E foarte frumoasa zona, dar drumul e plin de praf, drum de tara, nu cred ca o sa iti placa cu choperul. Dambovicioara merita. Cand ajungi la Dambovicioara incearca neaparat magazinul de dulciuri de la intrarea in pestera, o sa imi multumesti Da-i skip Castelului Bran daca l-ai mai vizitat vreodata, e acelasi balci kitchos neschimbat. Si mancarea in zona e si scumpa si proasta.
  16. Ma bag si eu duminica la Valea Badenilor-Leaota. Dati de veste(tel,sms, ceva) cand plecati, eu sunt la 10 min de Badeni. 0751687359. » Post actualizat in 28 Jul 2017 20:46 Ma bag si eu duminica la Valea Badenilor-Leaota. Dati de veste(tel,sms, ceva) cand plecati, eu sunt la 10 min de Badeni. 0751687359.
  17. Nu stiu de tine, dar eu pisatul de caine nu il sterg cu servetelul, il las sa se usuce
  18. Am comandat doua, separat. Prima comanda a ajuns in 25 de zile, a doua (cea mai recenta) in 11 zile. Pentru tot ce comanzi din China dureaza aproximativ o luna transportul, dar astia mai au si depozite in Europa, si poti sa ai noroc sa dureze mai putin. La mine, ambele comenzi au venit din Olanda. Presupun ca altfel dura ceva mai mult, 1 luna+.
  19. Mi-am luat BT-S2, chinezarie, de aici: http://www.gearbest.com/motorcycle-parts/pp_264923.html Plusuri: Pentru 30 de dolari, e genial. Intercomul se aude perfect in trafic. Functia de radio FM face toti banii. Legat prin bluetooth la telefon se aude bine. Minusuri: Raspunde automat la apeluri dupa ce suna de cateva(multe) ori (nu e chiar un minus, poate nu poti lua mana de pe ghidon in momentul ala ca sa raspunzi. Si in plus, poti anula functia din telefon.) Ca sa treci de pe intercom pe radio trebuie sa inchizi intercomul din butonul de power, adica sa il tii apasat vreo 5 secunde, si dupa sa il pornesti din nou, iar 5 secunde. Ceea ce e putin deranjant in momentul cand conduci. In rest, de pe bluetooth pe FM radio trece ok, dai un simplu dublu-click si a pornit. In concluzie: Merita toti banii. Pentru 30 de dolari ofera foarte multe si calitativ e bun. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu stiu cum de nu a zis nimeni pana acum de varianta mega-ieftina pentru un intercom de moto. Iei doua casti de pe ebay (dati search cu "motorcycle headset", sort by price, si le gasiti la 3-4$ bucata) Le montezi in casca moto, le legi la telefon, si cu ajutorul app-ului Intercom din Play Store (sau alt app, WIFI Walkie Talkie, etc, sunt o gramada) faci o retea wireless locala si vorbesti. Et voila, intercom cu pasagerul pentru 8 dolari.
  20. La unele BMW-uri, releul e pus sub sa, se incinge si crapa. E bine sa monitorizezi incarcarea, in cazul in care nu mai incarca, poti sa mergi cu farul stins si ajungi bine mersi pana acasa.
×
×
  • Creează nouă...